Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Lahdesta Myllypohjan koulun oppilasbändi SM-finaaliin

Lahden kaupunki

Lahdesta Myllypohjan koulun oppilasbändi SM-finaaliin

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2015 klo 15:38
Julkaisija: Lahden kaupunki

Myllypohjan koulun neljännen luokan oppilaista koostuva bändi Kesäyön unelma on selviytynyt alakoulujen sarjassa peruskoulujen bändien SM-finaaliin, joka järjestetään Kouvolan Tykkimäessä lauantaina 23.5.2015. Kilpailussa aikaisempina vuosina menestyneitä bändejä on voinut seurata mm. YLE TV2 Galaxi-ohjelman Soundi-ohjelmassa. 

Viiden finalistin joukkoon päässyt orkesteri koostuu kuudesta oppilaasta: Ainomaija Remmi ja Sandi Rautavirta (laulu), Lotta Hulkko ja Tinja Lohioja (piano/koskettimet), Elsa Kivinen (basso) sekä Timo Kokkonen (rummut).

Erityisen upeaksi Kesäyön unelman finaalipaikasta tekee se, että osa soittajista on aloittanut soittoharrastuksen vasta syksyllä 2014 koulun bändikerhossa, kun ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran. Lahjakkaat oppilaat ovat tehneet valtavan työmäärän keskenään puolen vuoden aikana ja odottavat innolla kevään loppuhuipentumaa!

Lisätietoja:
opettaja Tomi Kettunen
puh. 050 518 0295

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen. Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs