Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Komiikkaa 8-salissa

Lahden kaupunki

Komiikkaa 8-salissa

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2014 klo 11:57
Julkaisija: Lahden kaupunki

Nuorisokeskuksen 8-salilla nauretaan jälleen nuorten stand up -komiikkaillassa. Perjantaina 21.3. kello 19.00–20.30 mikrofoniin tarttuvat nuoret lahtelaiset amatöörit ja Naurun tasapaino -ohjelmasta tutut koomikot Joonas Korhonen ja Joonatan Pitkänen.

”Naurakaa vaan! 8-salil eka, 8-salil vika” -ilta on tarkoitettu kaikille stand upin ystäville. Ilta on päihteetön ja ikäraja on 15 vuotta. Pääsymaksun sijasta voi antaa pienen lahjoituksen Unicefin Schools for Asia -ohjelmaan.

Tapahtumassa esiintyvät nuoret kävivät viime syksynä Lahden nuorisopalveluiden järjestämän stand up-komiikkakurssin. 8-salin ensimmäinen Naurakaa vaan! -ilta järjestettiin marraskuussa ja onnistuneelle tapahtumalle haluttiin jatkoa.

Lisätietoja

Jarno Koskelainen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut / Nuorisotiedotus Hurina
p. 050 383 6462
jarno.koskelainen@lahti.fi
www.nuorilahti.net/hurina

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs