Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Klemetti-Opiston juhlava 60-vuotiskesä

Kansanvalistusseura

Klemetti-Opiston juhlava 60-vuotiskesä

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2013 klo 16:08
Julkaisija: Kansanvalistusseura

Kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon ajan laulu raikaa ja soitto soi Oriveden Opistolla, kun Klemetti-Opiston musiikkikurssit valtaavat jälleen talon. Tulevana kesänä kurssit järjestetään jo 60. kertaa. Mukana ovat tuttuun tapaan erilaiset kuoronjohtajille ja laulajille suunnatut kurssit sekä musiikin tietotekniikan kurssit. Vanhojen hyviksi havaittujen kurssien ohella joka kesä järjestetään jotakin uutta, kuten tulevana kesänä Barbershop-laulukurssi. Kurssia ohjaa lauluyhtye Carpe diem, jolla on pitkä kokemus barbershop-laulusta. Musiikkikasvattajille on tarjolla uutta taitoa ja intoa työhön Orff-kursseilla ja USA:laisen Doug Goodkinin World Music -kurssilla.

60-vuotiskarkeloiden lisäksi syytä juhlaan on myös Klemetti-Opiston Naiskuoro KLONKilla, joka juhlii 30-vuotista taivaltaan suomalaisten naissäveltäjien ja Saima Harmajan voimalla 15.6. Konsertissa kuullaan sävellyksiä mm. Virpi Eromalta, Mia Makaroffilta, Tellu Turkalta ja Anna-Mari Kähärältä. Samana viikonloppuna järjestetään myös Saima Harmaja 100-vuotisseminaari.

Suomen vanhin orkesterileiri, 52-vuotias Nuorison Orkesterikurssi huipentaa Klemetin Kesän 19.6. päätöskonserttiinsa. Konsertissa soittavat Jukka Iisakkilan ja Inka Puhakan luotsaamat orkesterit. Sinfoniaorkesterin ohjelmassa kuullaan Silvestre Revueltas’n Sensemaya, Jean Sibeliuksen Satu ja Maurice Ravelin Bolero.

Tutustu kurssitarjontaan www.orivedenopisto.fi ja www.orivedenopisto/nok

Liitetiedostot

KANSANVALISTUSSEURA – Tilaa sivistykselle. Rakennamme oppivan elämäntavan yhteiskuntaa. Julkaisemme, koulutamme ja vaikutamme, Suomessa ja maailmalla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs