Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Kampusfestari päräyttää Mikkelin kevään käyntiin

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kampusfestari päräyttää Mikkelin kevään käyntiin

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2013 klo 10:04
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Monipuolinen kaupunkitapahtuma Kampusfestari järjestetään jälleen Mikkelissä vapun alusviikolla 21. – 30.4.2013. Kampusfestarin päätapahtuma on lauantaina 27.4. Mikkelin Hallitustorilla, missä nähdään mm. henkeä salpaava ajonäytös. Kampusfestarissa riittää tekemistä, näkemistä ja kokemista kaikille kaupunkilaisille.

Kampusfestarin pääjärjestäjät ovat jo usean vuoden olleet Mikkelin ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut, Mikkelin Tuomiokirkkoseurakunta ja Mikkelin yliopistokeskus. Uusina järjestäjinä mukaan ovat lähteneet Etelä-Savon ammattiopisto ja Suomen Nuoriso-opisto. Järjestelyistä vastaavat suurelta osin oppilaitosten opiskelijat.

 

Surmanajajia ja lentäjän poikia

Kaupunkitapahtuma levittäytyy mikkeliläisiin oppilaitoksiin, ravintoloihin, liiketiloihin ja kaduille. Uusi ja mielenkiintoinen tapahtumapaikka on Vilhonkadun sillan alus, missä keikan heittävät paikalliset yhtyeet. Kampusfestarit tulee tuttuun tapaan tarjoamaan laajan kattauksen musiikkia. Viikon aikana on tarjolla mm. suosittuja riparilauluja, jatsia, bluesia, klassista, poppia ja rockia. Kampusfestarin roots-illassa herkutellaan mm. Lentäjän poika –kappaleesta tutun Edu Kettusen musiikilla.

Maailman suurin surmanajopallo pystytetään Mikkelin torille. Cage Ridersin kuskit ohittavat toisensa kerran sekunnissa yli 60 kilometrin tuntivauhdissa. Show on kolmiosainen ja koostuu yksin- ja kaksinajettavista osioista, joissa voi aistia vaaran olevan läsnä.

Oman lisänsä Kampusfestariviikon ohjelmaan tuo Paukkulan kampuksella järjestettävä valtakunnallinen nuorisoteatteritapahtuma Ramppikuume, joka järjestetään jo 17. kerran. Kampusfestari huipentuu vappuaattoon ja ohjelmassa on mm. Nuori nainen -patsaan lakitus kaupunginkirjaston vieressä.

Kampusfestarin ohjelma julkaistaan 1.4. osoitteessa www.kampusfestari.fi

 

Lisätietoja Kampusfestarista:

Tapahtumatuottaja Olli Järvenkylä

puh. 040 868 6445, etunimi.sukunimi@mamk.fi

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs