Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Kaikille avoin Teatteriklubi alkaa 23. elokuuta

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Kaikille avoin Teatteriklubi alkaa 23. elokuuta

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2016 klo 08:47
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatterin Teatteriklubi pyörähtää kesätauolta käyntiin tiistaina 23.8. klo 17.30. Klubi kokoontuu teatterin yleisölämpiössä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs). 

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura. Teatteriklubilaiset pääsevät tutustumaan teatterin ohjelmistoon ennakkoon. Klubeilla esitellään harjoiteltavia näytelmiä, tavataan teatterin eri ammattilaisia sekä katsotaan harjoituksia. 

Tiistaina 23.8. teatteriklubilla laskeudutaan syyskauden kotimaisen avausnäytelmän maailmaan ja esitellään teatteriin kiinnitetyt uudet neljä näyttelijää, ohjaaja Iiris Rannio ja lavastaja Samuli Halla

Lappeenrannan kaupunginteatterin syysohjelmisto on monipuolinen, komediallinen ja kiinnostavasti kiinni elämässä. Ajankohtainen ja palkittu tragikomedia Kuin ensimmäistä päivää on armoton ja humoristinen kuvaus hoitokotien arjesta. Lokakuussa ensi-iltaan valmistuu yhden näytöksen mittainen Broadway-revyy Halua mut hiukan ja marraskuussa kantaesityksenä paikallisaiheeseen pohjaava urheilukomedia Jonni. Railakkaan hauska Mummo antaa näyttämölle vauhtia pikkujouluaikaan. 

Syksyn aikana Lappeenrannan kaupunginteatterissa nähdään kuusi kovan luokan vierailuesitystä, joista Martti Suosalon Palvelija on jo loppuun varattu. Vierailukauden aloittaa Lappeenrannan Balettigaala 26. elokuuta. 

Tervetuloa!
 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs