Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » JAZZKITARISTI TUOMO J AUTIO JALKAUTUI KATUTASOLLE – HELSINKI 2012 –SINGLE JULKAISTU

Tuomo J Autio

JAZZKITARISTI TUOMO J AUTIO JALKAUTUI KATUTASOLLE – HELSINKI 2012 –SINGLE JULKAISTU

Tiedote.
Julkaistu: 30.07.2012 klo 09:00
Julkaisija: Tuomo J Autio

Kalasatama kappale on ensimmäinen Helsinki-aiheisten kappaleiden sarjasta. Tuomo J Autio ja Zekosto yhtye on esittänyt Kalasatama kappaletta yhtyeen klubikeikoilla alkukesän ajan. Se on saanut paljon myönteistä palautetta ajankohtaisuutensa ja Helsinki-aiheisen tunnelmansa ansiosta. Toinen kappale Arabian Kani valmistui kesäkuun lopulla. Positiivisen palautteen ansioista kummatkin on nyt julkaistu CD:nä, ennen muiden sarjaan kuuluvien kappaleiden aikataulua.


– Olen esittänyt Kalasatamaa ja nyt Arabian Kania soolo-keikoillani sekä yhdessä Zekosto yhtyeen kanssa keikkaillessani. Olen iloinen siitä vastaanotosta, minkä ne ovat live-tilaisuuksissa saaneet, Tuomo J Autio kuvaa keikkatunnelmiaan.
Säveltämänsä ja sanoittamansa musiikin avulla Tuomo halusi elävöittää omalta osaltaan kotikaupunkiansa Helsinkiä, vapaan kansalaistoiminnan hengessä mikrotasolla.

Helsinki 2012 singlen syntytarina
Tuomo J Autio vieraili Berliinissä 2009, siellä hänelle avautui hyvin aktiivinen, kansalaistoiminnallinen kaupunki. Palatessaan takaisin hän halusi omalta osaltaan elävöittää kotikaupunkiaan Helsinkiä, vapaan kansalaistoiminnan hengessä mikrotasolla.


– Nopeasti löysin kaksi oivaa kaupunkialuetta Helsingistä toteuttaakseni ideaani: Arabianranta sekä kiehtova ja moniulotteinen Kalasatama. Esimerkiksi Kalasatamassa syntyi monia spontaaneja performansseja eri taidesuuntien edustajien kanssa mm. moderni tanssi, graffiti-taide, jonglöörit jne..
Kappaleet syntyivät hyvin nopeasti ja niissä on yksi yhteinen teema: Hyödyllisten ja hyödyttömien, ihmisten, eläinten, asioiden - oikeutus olemassaoloon sekä ihmisen oikeus manipuloida luontoa, näin syntyi single ´Helsinki 2012´, kuvaa Tuomo J Autio singlekappaleiden syntyvaiheita.
– Onko ihminen peto toiselle ihmiselle vai voittaako lopulta rakkaus, pohtii Tuomo J Autio.


Helsinki 2012 -singlekappaleet Art goes Kapakassa
Kappaleet tullaan kuulemaan kaikilla Tuomo J Aution ja Zekoston sekä Tuomo J Aution Soolo keikoilla loppukesän ja syksyn aikana, mm. Cordes Poètiques - Tuomo J Autio Soolo, Art goes Kapakka, maanantai 20.8., ravintola Kosmos Helsinki.


Naxos julkaisi Tuomon CD syksyllä 2011
Naxos-Prophone julkaisi syksyllä 2011 jazz-muusikko Tuomo J Aution CD:n suomalaiseen ja kansainväliseen levitykseen otsikolla Groovy Moments and Melodies.
Julkaisu sai paljon myönteistä huomiota Suomessa sekä ulkomailla. Tämä julkaisu pitää kuitenkin sisällään vain yhden ulottuvuuden kitaristina/laulajana ja lauluntekijänä toimivan artistin profiilista.


Lisätietoja: Tuomo J Autio, puh. 050 538 7100, s-posti tuomoj.autio@gmail.com  
www.tuomojautio.fi

Kappaleita voi kuunnella ITunes palvelu artisti haku - Tuomo J Autio ja Spotify artisti haku -Tuomo J Autio. Itunesissa on hyvin kattavat clipit. Spotify palvelu on myös lähes kaikilla käytössä.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs