Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Haussa härmän kovin garagebändi

Red Bull

Haussa härmän kovin garagebändi

Tiedote.
Julkaistu: 19.04.2013 klo 10:43
Julkaisija: Red Bull

Toukokuussa käynnistyvä, toista kertaa Suomessa nähtävä, Red Bull Garage etsii jälleen härmän kovinta punk-, rock- tai indiebändiä. Kolmella yhtyeellä on mahdollisuus päästä Kuudes Aisti -festareille esiintymään ja kaikkein korkeimmalle kohonnut bändi lennätetään Kööpenhaminan uudelle Red Bull Studiolle äänitettä tekemään.

Red Bull Garagessa
palataan takaisin garagekepityksen juurille. Inspiraatio on lähtenyt legendaarisesta CBGB´s klubista ja 70 -luvun ahtaista ja rujoista rock-luolista. Red Bull Garage antaa siivet uusille punk, -rock- tai indiebändeille tarjoten autenttisen ja uniikin esiintymislavan Kuudes Aisti-festarien yhdessä 5.-7.7.2013.

Bändit voivat lähettää livekuntoaan esittelevän keikkavideon 17.5.–14.6.2013 välisenä aikana www.redbull.fI/garage- sivuille, josta yleisö ja kunnianarvoisa tuomaristo nostavat esille kolme kovinta orkesteria.

Tuomariston muodostavat Rumba-lehden, levy-yhtiö Fullsteamin ja Kuudes Aisti -festivaalien edustajat sekä yleisö.

Yleisö voi käydä tykkäämässä bändien videoita Red Bullin nettisivuilla 16.6.2013 klo 22.00 asti. Kolme jatkoon selviytynyttä bändiä ilmoitetaan www.redbull.fI/garage- sivuilla 17.6.2013.

Palkinnot: Valitut kolme bändiä pääsevät esiintymään Red Bull Garagen lavalla 5.-7.7.2013 Kuudes Aisti-festareilla. Maineen ja kunnian lisäksi mukaan valituista bändeistä kirjoitetaan juttu Rumba-lehteen ja kovin bändi matkustaa tämän lisäksi Kööpenhaminaan Red Bull Studiolle.

Red Bull Studio Copenhagen on pohjoismaiselle musiikille omistettu ammattilaistasoinen äänitysstudio ja luomistila. Red Bull Studio Copenhagen tarjoaa bändeille, laulajille, tuottajille ja muusikoille tilan jossa voi äänittää ja tuottaa kappaleita, antaa loppusilauksen laululle, testata uusia ideoita tai levyttää kokokokonaisen albumin. Red Bull Studio Copenhagen antaa musiikille siivet yli genrerajojen ja eri tasoilla.

Viime vuonna Red Bull Garagessa esiintynyt tyttötrio Miau lähtee toukokuussa työstämään uutta levyään Kööpenhaminan Red Bull Studiolle.


Lisätietoa Red Bull Garagesta:
www.redbull.fi/garage
www.kuudesaisti.org
www.fullsteamrecords.com
www.rumba.fi

 

Yhteystiedot:
Media:
Anette Latva-Piikkilä, anette.latva-piikkila@fi.redbull.com, mob. 040 772 4124

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs