Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Tiedeleiri koululaisille Pilkkeessä

Metsähallitus

Tiedeleiri koululaisille Pilkkeessä

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2016 klo 15:35
Julkaisija: Metsähallitus

Tiedekeskus Pilke ja LUMA-keskus Lappi järjestävät metsäisen tiedeleirin kesäkuussa. Pilkettä silmässä -leiri on suunnattu 1.-3.lk koululaisille. –Leirillä opitaan metsästä luonnontieteiden avulla. Joka päivä ulkoillaan ja tutkitaan luontoa, Pilkkeen oppimisinnoittaja Piritta Marttila kertoo. –Kuten leirin nimikin kertoo, oppiminen on rentoa yhdessäoloa ja hauskanpitoa!

Leiriläiset touhuavat Tiedekeskus Pilkkeessä ja sen lähiympäristössä joka päivä klo 9-15. Yksi päivä vietetään Pilkkeen ulko-oppimisalueella Mottimetsässä. Osallistumismaksu 30 e sisältää ohjauksen, kaikki tarvikkeet sekä kuljetuksen Mottimetsään. Eväät leiriläiset tuovat itse. –Leirillä on vielä joitakin paikkoja vapaana, nyt ilmoittautumaan mukaan, Marttila kannustaa.

Pilkettä silmässä –tiedeleiri 13.-17.6.2016. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Pilke Infoon, p. 0206 39 7820 tai pilke@metsa.fi.


Lisätietoja:

Piritta Marttila, oppimisinnoittaja, Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, piritta.marttila@metsa.fi, p. 040 147 7871

Liitetiedostot

Metsähallitus, Tiedekeskus Pilke, Ounasjoentie 6, Rovaniemi

www.tiedekeskuspilke.fi

www.metsa.fi

Tiedekeskus Pilke kertoo pohjoisista metsistä ja siitä, miten monilla tavoilla olemme yhteydessä metsään ja sen tuotteisiin joka päivä. Puurakenteisessa Pilke-talossa sijaitseva tiedekeskus on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen käyntikohde kaikenikäisille. Tiedekeskus Pilke on osa Metsähallitusta.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs