Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Meidän Mökki -lehti ilmestyy nyt joka kuukausi

A-lehdet Oy

Meidän Mökki -lehti ilmestyy nyt joka kuukausi

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2013 klo 12:45
Julkaisija: A-lehdet Oy

Suomen suurin vapaa-ajan asumisen lehti Meidän Mökki julkaisee tänä vuonna kaksi lisänumeroa, Mökin jouluekstran sekä Suuren mökkikatsauksen 2014. Tämän myötä Meidän Mökki ilmestyy tänä vuonna täydet 12 kertaa.

"Lisäämme ilmestymistiheyttä, sillä saamme jatkuvasti erittäin positiivista lukijapalautetta lehdestämme. Numerolisäyksillä haluamme täyttää lukijoidemme toiveet jouluisesta mökkilehdestä. Tämän lisäksi tarjoamme näillä uusilla numeroilla läpileikkauksen kuluvan vuoden kiinnostavimpiin mökkiaiheisiin sekä tähyämme ensi vuoden näkymiä", sanoo päätoimittaja Mervi Turunen.

"Meidän Mökin talous on kasvussa kaikilla lehden myynnin alueilla. A-lehtien etu on, että olemme johtava asumisen lehtitalo, ja nämä lehdet tavoittavat yhteensä 1,3 miljoonaa lukijaa. Tämän myötä myös media-asiakkaiden kanssa yhteistyö on kasvanut merkittävästi. Suomessa on 500 000 mökkiä ja 1,5 miljoonaa suomalaista mökkeilee säännöllisesti, joten Meidän Mökillä on huikea ja aktiivinen kohderyhmä", toteaa julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth.

"Uskomme, että mökkeilyyn liittyvät aiheet kiinnostavat ympäri vuoden, myös varsinaisen kesämökkisesongin ulkopuolella. Talvella suunnitellaan, ideoidaan ja unelmoidaan tulevasta mökkikaudesta, joka monilla tilaajillamme on jo tosin ympärivuotista. Tähän tarpeeseen haluamme vastata joka kuukausi ilmestyvällä lehdellä", Turunen sanoo.

Meidän Mökin Jouluekstra ilmestyy 27. marraskuuta ja Suuri mökkikatsaus 18. joulukuuta.

 

 

 

 

Meidän Mökin levikki on 45 056 (2012) ja lukijoita lehdellä on nyt 197 000 (KMT 2012). A-lehtien asumisen lehdillä (Avotakka, Meidän talo, Meidän Mökki, ViherPiha ja Unelmien Talo&Koti) on yhteensä 1,3 miljoonaa bruttolukijaa ja 936 000 nettolukijaa.

Meidän Mökkiä julkaisee A-lehdet Oy, jonka muita julkaisuja ovat Apu, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Lily.fi, Maku, Meidän talo, Soundi, Tuulilasi, Urheilulehti, ViherPiha, Voi hyvin, ApuKrypto ja ApuRistikot. Konserniin kuuluvat myös Image, Kotivinkki, Mondo, Unelmien Talo&Koti ja Trendi.    

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs