Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metsätalous » Ajankohtaisseminaarissa metsänkäsittelyn tulevaisuuden näkymiä

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Ajankohtaisseminaarissa metsänkäsittelyn tulevaisuuden näkymiä

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2011 klo 13:15
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Metsänkäsittelylainsäädäntö uudistuu – mitä uusia mahdollisuuksia lakimuutos tuo tullessaan? Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) järjestää Evolla 15.9.2011 Metsänkäsittelyn tulevaisuuden näkymiä -ajankohtaisseminaarin, jossa esitellään lakiuudistuksen taustoja, nykytilannetta sekä tulevaisuuden metsänkäsittelyn vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

Metsänkäsittelyn monipuolistaminen -työryhmä vahvisti vuonna 2010 raportissaan pitkään puhutun metsänkäsittelyn muutostarpeen ja suositti metsälainsäädännön uudistustyön aloittamista. Uudistustyö on vastikään kirjattu myös pääministeri Jyrki Kataisen hallitusohjelmaan.

Lainuudistustyön käynnistyessä Metsänkäsittelyn tulevaisuuden näkymiä -seminaarissa pyritään valottamaan asiantuntijoiden näkemyksillä ja yhteisellä keskustelulla edessä olevan lakimuutoksen syitä ja seurauksia.

Seminaarissa esiintyvät Kanta-Hämeen metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja ja Metsänkäsittelyn monipuolistaminen -työryhmän sihteeri Eija Vallius, joka esittelee uudistuksen taustoja ja valmistelutyötä. Metsäntutkimuslaitoksen tutkija Sauli Valkonen selventää puolestaan aiheen tutkimustietoa ja aatehistoriaa. Lainsäädäntömuutosta kommentoimassa ovat viranomaistaholta Hämeen-Uudenmaan Metsäkeskuksen viranomaispäällikkö Ilkka Koivisto ja Innoforin toimitusjohtaja Erno Lehto sekä metsänomistajista Aki Kaivola ja Pääkaupunkiseudun metsänomistajia Metsänkäsittelyn monipuolistaminen -työryhmässä edustanut Irja Yli-Suvanto.

Tilaisuuden hinta 110 € (sis. luennot, materiaalit, aloituskahvit sekä lounaan). Seminaaripäivän ohjelma: www.hamk.fi/ilmoittaudu.

Lisätietoja:

HAMK, metsätalouden koulutusohjelma
Henrik Lindberg, puh. (03) 646 5390 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

HAMK Täydennyskoulutus
Minna Palos, puh. 040 567 7627 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Ilmoittautumiset viimeistään 11.9.2011 ensisijaisesti osoitteessa www.hamk.fi/ilmoittaudu tai sähköpostitse Tiina Aikiolle (etunimi.sukunimi@hamk.fi).

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs