Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » Siimet investoi teollisuusmaalaamoon Mikkelissä

Miktech Oy

Siimet investoi teollisuusmaalaamoon Mikkelissä

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2013 klo 10:42
Julkaisija: Miktech Oy

Maanteillä ja teollisuudessa käytettävien erikoiskuljetuskalustojen suunnitteluun ja valmistukseen keskittyvä Siimet Oy on ottanut käyttöön uuden teollisuusmaalaamonsa Mikkelissä. Investoinnin taustalla on liiketoiminnan positiivinen kehitys ja tulevat näkymät. Siimet on saanut vauhtia kasvuunsa Miktechin POOLIplus-hankkeesta.

Siimetin uuden teollisuusmaalaamon avajaisia vietettiin marraskuun lopussa. Kyseessä on yhtiön tähän mennessä kahdeksas investointi tuotantorakennuksiin Mikkelissä. Tässä projektissa saneerattiin 470 m2 liiketilaa ja rakennettiin 650 m2 uusia tiloja. Investoinnin kokonaisarvo on 1,5 miljoonaa euroa, kertoo toimitusjohtaja Ari Mäkitalo Siimet Oy:stä.

– Investointi vaikuttaa toimintaamme monin tavoin. Tavoittelemme sillä mm. tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamista, toiminnan kasvattamista sekä työllisyyden lisäämistä. Uusi maalaamo vaikuttaa positiivisesti myös tuotteidemme laatuun, työturvallisuuteen ja -terveyteen sekä ympäristöasioiden huomioimiseen. Paikkakunnalta puuttui nykyaikaiset normit täyttävä teollisuusmaalaamo: investointimme myötä vastaamme tähän tarpeeseen, Mäkitalo toteaa.

Investoinnin mahdollistaneeseen kasvuun Siimet on saanut tukea Miktechistä. – Olemme olleet mukana Miktechin kehitysprojekteissa, joiden kautta olemme saaneet myös konkreettista liiketoimintaa ja uusia tilauksia. Miktech on auttanut meitä luomaan yhteistyöverkostoa, mikä on johtanut uusiin asiakassuhteisiin. Meillä on nytkin meneillään projekteja, joissa emme olisi ilman Miktechin apua.

– Siimet on hyvä esimerkki siitä, kuinka aktivoimalla ja kehittämällä pk-yrityksiä voidaan antaa niille eväitä kasvuun. Juuri tähän pyrimme mm. POOLIplus-hankkeessamme, kertoo Miktechin kehityspäällikkö Kimmo Haapea

Lisätiedot:

Kimmo Haapea, kehityspäällikkö, Miktech Oy, 0440 361 613, kimmo.haapea@miktech.fi 

Liitetiedostot

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

POOLIplus-hankkeessa aktivoidaan ja kehitetään eteläsavolaisia pk-yrityksiä sekä tunnistetaan niiden kasvukykyyn liittyviä osaamistarpeita ja kasvumahdollisuuksia. POOLIplus-hanketta rahoittavat alueen kunnat ja Euroopan aluekehitysrahasto, rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs