Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Whereabts Ab ger ut Whereabts Geomessaging app för Android

Whereabts Oy

Whereabts Ab ger ut Whereabts Geomessaging app för Android

Pressmeddelande.
Publicerad: 25.10.2013 kl. 09:00
Utgivare: Whereabts Oy

Whereabts Ab släpper Geomessaging-tjänsten Whereabts, samt en Android-app för utnyttjandet av tjänsten via Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whereabts). Whereabts riktar sig till den som finner sig ofta i rörelse, är intresserade av sin omgivning och gärna också delar med sig sina upplevelser om de platser där de rör sig.

Med Whereabts håller du dig uppdaterad om vad som händer i din näromgivning eller på något annat ställe du finner intressant. Dela med dig dina tankar och kommentera andras lägesuppdateringar samtidigt som du delar med dig din egen lägesinfo för dina ”followers”. Det går också lätt att låta dina vänner veta var du rör dig och vad du håller på med genom att koppla Whereabts till Facebook.

Whereabts är en lägesbaserad tjänst (Geomessaging) där meddelanden visas på kartan under en begränsad tid. Vill du veta mera om händelser relaterade till en specifik person så kan du välja ”follow” för personen. Med Whereabts kan du på kartan berätta för med resten av världen om en händelse, en speciell stund eller någon specifik plats du hittat. Whereabts låter dig både dela med dig samt upptäcka händelser i närheten av var du befinner dig. Med en snabb blick på kartan ser du vad som händer i närheten. Du kan också låta dig bli inspirerad av nya platser runtom världen med att utforska kartan.

Whereabts handlar dock inte endast om Geomessaging. Whereabts placerar händelserna i tid och rum. Idag gäller det att vara medveten om vad som är aktuellt, vad som händer just nu på ett specifikt ställe. Tjänsten är unik i och med att dess styrka ligger i systemet hur informationen hålls konstant aktuell för användarna. Statisk information blir snabbt irrelevant, därför filtreras sådan bort automatiskt i Whereabts. 

“I dagens läge föråldras information mycket snabbt. Vi försöker därför erbjuda människorna endast det senaste och aktuellaste av allt som händer omkring dem samt låta dem dela med sig vad de tycker är fantastiskt där de rör sig.” – Antti Siukola, VD för Whereabts Ab.

Whereabts Ab är ett i början av 2013 grundat, privatägt mobile start-up företag baserat i Finland. Företaget utvecklar Whereabts -tjänsten och strävar till den globala marknaden av platsbaserad kommunikation. För vidare information kan ni besöka vår webbsida www.whereabts.com/about

”Tjänsten startades för att hjälpa människor hitta det som är intressant i deras närhet och se till att det som händer faktiskt är aktuellt, utan att de skall behöva anstränga sig onödigt över att ta reda på var och när händelserna egentligen ägt rum”

“Vi har använt en hel del tid med våra huvudsakliga nyckelord, så som läge och aktualiteter, och har gjort applikationen lätthanterlig så att den visar omedelbart vad som händer i närheten, utan att behöva långa registreringar eller många steg i installationen” sade Siukola.

Whereabts är en unik, tid- och platsbaserad tjänst med en stark fokus på vad som är aktuellt just nu. Användarna får relevant information i reell tid om sin omgivning och intressanta ställen snabbt och behändigt.

Whereabts teamet är litet men består av erfarna och väl presterande proffs inom sitt område. Vi har över 10 års erfarenhet med produktion av storskalig och Business Critical programvara samt globalt verksamma system. Vi producerar programvara av hög kvalitet och använder oss av de senaste högeffektiva programmeringsverktygen med automatisering på alla nivåer av produktionen.

 

Kontaktuppgifter:

Vill du veta mera om tjänsten så kontakta gärna:

Antti Siukola, CEO
antti.siukola@whereabts.com
+358 40 766 3468

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs