Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Viihteellinen homoilta TV5:llä lauantaina 9.4.

TV5 Finland Oy

Viihteellinen homoilta TV5:llä lauantaina 9.4.

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2011 klo 15:46
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Lauantai-iltana 9.4. TV5:llä on teemailta, ja ohjelmistossa viihteellisiä ohjelmia, joissa esiintyy homoja tai joissa käsitellään homomaailmaan liittyviä asioita.

Klo 20.00 TV5:llä esitetään ensimmäinen jakso Gay Army -tosi-tv-sarjasta,  jossa yhdeksän homomiestä Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta osallistuu tiukkaan amerikkalaistyyliseen armeijakoulutukseen kersantti Rosenbaumin johdolla. Seuraavat jaksot sarjasta nähdään lauantaisin klo 19.30 alkaen 16.4.

Klo 21.00 Hasta La Listan André Wickström, Stan Saanila, Ilari Johansson ja Mari Perankoski käsittelevät listallaan homoilmiöitä.

Rambo – taistelija 3 -elokuvan jälkeen klo 23.30 vuorossa on uusinta High Chaparall -ohjelman jaksosta, jossa Filip ja Fredrik tutustuvat homopornon maailmaan tapaamalla tuottajia, ohjaajia ja näyttelijöitä.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs