Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Viasat Film Premiere HD ja Viasat Film Hits -kanavat aloittavat tänään

Viasat

Viasat Film Premiere HD ja Viasat Film Hits -kanavat aloittavat tänään

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2015 klo 09:11
Julkaisija: Viasat

Viasatin uudistuvat elokuvakanavat aloittavat lähetyksensä tänään. Viasat lanseeraa Suomen tv-ensi-iltoihin keskittyvän Viasat Film Premiere HD-kanavan sekä Oscar-voittajiin ja yleisömagneetteihin keskittyvän Viasat Film Hits-kanavan

Viasat Film Premiere HD -kanava esittää Viasatin yhteistyöstudioiden uusimmat elokuvat. Film Premieren ohjelmistoa täydennetään joka viikko 4–5 uudella ensi-iltaelokuvalla. Viasatin kumppanistudiot ovat myös menestyselokuvien tuottajia. Yhdysvaltojen vuoden 2014 suosituimmista TOP10 -elokuvista 5 ja vuonna 2013 7 nähtiin Suomen tv-ensi-illassa Viasatin kanavilla; näihin menestyselokuviin sisältyvät muun muassa NälkäpeliGuardians of the Galaxy ja MaleficentKaikki Viasat Film Premieren uutuuselokuvat löytyvät myös Viasat Film ohjelmakirjastoista sekä Viaplay-palvelusta

Tänään lähetyksensä aloittaa myös uusi Viasat Film Hits-kanava, joka kokoaa ohjelmistoonsa kaikki Viasatin yhteistyöstudioiden Oscar-voittajat, kriitikoiden suosikit ja yleisön hittielokuvat. Kanavan painotus on myös viime vuosien suosikeissa ja se vahvistaa siten ohjelmiston uudempien huippuelokuvien tarjontaa

Viasat Film Premiere HD korostaa meidän elokuvapalveluidemme asemaa Suomen tv-ensi-iltojen valtiaana. Uusi Viasat Film Hits taas on joka kodin välttämätön leffakanava – ikivihreimmät ja laadukkaat suosikkielokuvat pyörivät kanavalla joka päivä. Moderni kuluttaja tarvitsee leffasisältöjä kuitenkin myös milloin tahansa kanavaohjelmiston ulkopuoleltakin. Viaplay sekä Viasat Film –ohjelmakirjastot vastaavat tähän tarpeeseen.”

​​​     Johannes Leppänen, Toimitusjohtaja, Viasat Finland 

 

Viasat Film Premiere-kanavan avausviikon tärpit:

Tiistaina 10.11.

American Heist (2013), Viasat Film Premiere HD, klo 22.00

Frankie (Adrien Brody) on juuri vapautunut vankilasta, kun taas pikkuveli James on yrittänyt pysytellä kaidalla tiellä. Yhdessä veljekset sotkeutuvat vaaralliseen pankkiryöstöön. 

 

Keskiviikkona 11.11.

Last Vegas (2013), Viasat Film Premiere HD, klo 20.00

Neljä ikääntynyttä ystävystä (Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman ja Kevin Kline) lähtee Las Vegasiin viettämään hurjia polttareita ja muistelemaan nuoruutensa kulta-aikaa. 

 

Perjantaina 13.11. ensi-iltamaraton

ENSI-ILTA: Walking with Dinosaurs (2013), Viasat Film Premiere HD, klo 16.00, animaatio

Live-toimintaa ja tietokoneanimaatiota yhdistelevä elokuva, jossa seurataan urhean nuoren dinosauruksen seikkailuja esihistoriallisella ajalla.

 

ENSI-ILTA: Rosita (2015), Viasat Film Premiere HD, klo 18.00, romanttinen draama

Keski-ikäinen tanskalainen leskimies Ulrik tilaa nuoren filippiiniläisen postimyyntimorsiamen, Rositan. Rosita alkaa kuitenkin hiertää Ulrikin ja tämän aikuisen pojan Johanneksen välejä. 

 

ENSI-ILTA: Tracers (2015), Viasat Film Premiere HD, klo 20.00, toiminta

Kaunis parkouria harrastava nainen auttaa newyorkilaista polkupyörälähettiä, joka joutuu paikallisen mafian takaa-ajamaksi.

 

ENSI-ILTA: Just before I Go (2014), Viasat Film Premiere HD, klo 22.00, draamakomedia

Elämä on kohdellut Ted Morgania kaltoin, ja hän haluaa vain päättää päivänsä. Hän matkustaa kuitenkin vielä ennen tyhjän potkaisemista kotikaupunkiinsa kohtaamaan nuoruutensa demonit. 

 

ENSI-ILTA: Human Capital (2013), Viasat Film Premiere HD, klo 22.00, Italia/Ranska draama

Kahden perheen kohtalot kietoutuvat peruuttamattomasti toisiinsa, kun katumaasturi tönäisee polkupyöräilijän ojaan jouluaattoa edeltävänä iltana.

 

Viasat Film Hits-kanavan avauspäivän tärpit

 

Tiistaina 10.11.

Klo 21.00 The Kids are All Right (2010), Viasat Film Hits 

Annette Beningin ja Julianne Mooren tähdittämä draamakomedia lesboparista, jonka kaksi lasta päättävät etsiä käsiinsä biologisen isänsä (Mark Ruffalo). Sen jälkeen mikään ei ole ennallaan! 

 

Klo 22.00 Die Hard (1998), Viasat Film Hits

Die Hard –leffasarjan jo legendaarisessa ensimmäisessä osassa Bruce Willisin esittämä newyorkilaispoliisi John McClane panee kampoihin terroristeille, jotka pitävät ihmisiä panttivankina pilvenpiirtäjässä. 

 

Lisätietoja

Kaikki ohjelmatiedot medialle osoitteessa press.viasat.tv

 

Johannes Leppänen 

Toimitusjohtaja

CEO Viasat Finland & Baltics

+358 40 162 1761

 

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs