Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TV5:llä shopataan Ullaredin kyläkaupassa

TV5 Finland Oy

TV5:llä shopataan Ullaredin kyläkaupassa

Tiedote.
Julkaistu: 04.08.2011 klo 13:40
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Ruotsalaisen Ullaredin kyläkaupan elämästä kertova tosi-tv-sarja nähdään TV5:dellä ensi viikon maanantaista alkaen.

Ullaredin kyläkauppaan tullaan tekemään heräteostoksia ja edullisia löytöjä. Vuosittain neljä miljoonaa ruotsalaista hamstraa Ullaredin kyläkaupassa 2000 tonnia karkkia, 13 miljoonaa paria sukkia ja 600 000 cd-levyä. Pieneen reilun 800 asukkaan Ullaredin kylään ostoksille suunnanneita ei pelota edes pitkät jonot itse kauppaan tai kassoille. Kanta-asiakkaat ovat ammattilaisia – heillä on mukanaan ostoslistat ja kassalla he saavat ostoksistaan monta metriä pitkät kuitit.

Sarjan avausjaksossa meikkitaiteilija Mattiaz shoppaa Ullaredissa, tutustutaan toimitusjohtaja Borikseen sekä kanta-asiakas Kjelliin. Seuraavissa jaksoissa tavataan lisää himoshoppaajapersoonia ja tutustutaan kaupan mukavaan henkilökuntaan. Lisäksi yhdessä jaksossa Ullaredissa esiintyy Arja Saijonmaa.

Ullaredin kyläkauppa TV5:dellä ma-to klo 19.30 alkaen ma 8.8.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs