Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TV5:den uutuussarjassa matkustetaan kauneusleikkauksiin Thaimaahan

TV5 Finland Oy

TV5:den uutuussarjassa matkustetaan kauneusleikkauksiin Thaimaahan

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2011 klo 09:59
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Ruotsalaisessa Kauneusturistit-tosi-tv-sarjassa (Plastikturisterna) seurataan osaa niistä tuhansista ruotsalaisista, jotka matkustavat Thaimaahan kauneusleikkausten perässä.

Kotimaan hintatasoa huomattavasti edullisemmat rasvaimut, rintojen suurennukset ja luomileikkaukset vetävät kauneusturisteja aurinkoiseen Phuketiin, jossa matkaan voi yhdistää lomailun. Sarjassa seurataan potilaita Phuketissa sekä kuullaan heidän tarinoitaan ja perusteluitaan kauneusleikkauksille. Osa operaatioista sujuu ongelmitta ja asiakkaat ovat tyytyväisiä, mutta kaikilla ei käy yhtä hyvä tuuri.

Ensimmäisessä jaksossa seurataan 40 kiloa laihduttanutta 56-vuotiasta Ann-Christineä, joka haluaa kasvojen kohotukseen, koska näyttää mielestään 70-vuotiaalta. 24-vuotias kahden lapsen isä Fredrik puolestaan haluaa eroon jenkkakahvoistaan.

Kauneusturistit TV5:dellä lauantaisin alkaen 18.6. klo 17.25.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs