Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Tutkielma: Instagram-markkinointikampanja voidaan toteuttaa pienelläkin budjetilla – arvonta tehokas keino

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tutkielma: Instagram-markkinointikampanja voidaan toteuttaa pienelläkin budjetilla – arvonta tehokas keino

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2016 klo 14:50
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tulokselliseen Instagram-markkinointikampanjaan ei tarvita kallista mainospaikkaa, vaan kampanja voidaan toteuttaa henkilöstön operatiivisen työn ohella.

Yritykset voivat tehdä Instagram-markkinointia monella tapaa, mutta Haaga-Heliassa valmistuneen opinnäytetyön mukaan arvonnan järjestäminen on yksinkertainen ja kustannustehokas markkinointikeino. Kiinnostavan palkinnon ja vähäisenkin markkinoinnin avulla yrityksen Instagram-tilille saadaan moninkertainen määrä uusia seuraajia. Kun seuraajamäärä on suuri, julkaistut sisällöt tavoittavat monia, mistä on hyötyä markkinoinnissa. Kampanja on suunniteltava etukäteen, ja markkinointia on tehtävä Instagramissa.

Instagram on yksi nopeimmin kasvavista sosiaalisen median kanavista. Se on sisällönjakopalvelu, jonka tarkoituksena on jakaa kuvia ja lyhyitä videoita. Vuonna 2015 palvelulla oli Suomessa aktiivisia kuukausikäyttäjiä noin 300 000.

Vaikka opinnäytetyössä esitelty markkinointikampanja toteutettiin hotellialan yritykselle, voidaan tuloksia hyödyntää muillakin toimialoilla. Toimialasta riippumatta voidaan kilpailulla moninkertaistaa yrityksen Instagram-tilin seuraajamäärä, seuraajamäärä, ja tätä suurta määrää voidaan hyödyntää eri tavoin.

Työ on luettavissa osoitteessa http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201602292747


Lisätietoja

Petro Erkola 
opinnäytetyön tekijä 
petro_erkola@hotmail.com
+358 40 967 4220

Eeva Puhakainen
lehtori, Haaga-Helia amk
eeva.puhakainen@haaga-helia.fi
+358 40 488 7166

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs