Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Tony Robbins auttaa TV Viiden Läpimurto elämässä -sarjassa

TV5 Finland Oy

Tony Robbins auttaa TV Viiden Läpimurto elämässä -sarjassa

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2011 klo 15:09
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV Viidellä alkavassa inspiroivassa Läpimurto elämässä -sarjassa (Breakthrough with Tony Robbins) maailmankuulu elämänhallinnan guru Tony Robbins ja hänen asiantuntijatiiminsä auttavat valmennuksen avulla kovia kokeneita ihmisiä.

Tony Robbins osoittaa, että ylivoimaisilta tuntuvat haasteet on mahdollista voittaa ja omassa on elämässä on mahdollista tehdä läpimurto. Tämän amerikkalaisen tosi-tv-sarjan jokaisessa jaksossa seurataan yhtä henkilöä ja hänen perhettään matkalla kohti parempaa tulevaisuutta. Tony Robbins inspiroi heitä löytämään työkaluja elämäänsä sekä auttaa heitä saavuttamaan omat henkilökohtaiset tavoitteensa.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa seurataan Frankin ja Kristenin selviytymistä. Heidän häänsä päättyivät tragediaan: Frankin niska murtui hänen hypätessään uima-altaaseen. Kristen joutuu hoitamaan neliraajahalvaantunutta Frankia. Tony Robbins auttaa avioparia etsimään uudestaan onneaan. Sarjan toisessa jaksossa taas seurataan John Rodriguezia, joka on kadottanut elämänhalunsa jäätyään leskeksi. Johnin pojat John Junior ja Anthony pyytävät Tony Robbinsia nostamaan isänsä jaloilleen, ja John lähetetään merijalkaväen harjoitusleirille kohottomaan niin henkistä kuin fyysistäkin kuntoaan, tavoitteena kuntoutuminen takaisin työelämään.

Sarjaa esitetään TV Viidellä tiistaisin klo 20.00 alkaen 22.2.

Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

TV Viisi on Suomen neljänneksi suurin ja vuonna 2010 nopeimmin katsojaosuuttaan kasvattanut kaupallinen tv-kanava pääkohderyhmässään 15-44-vuotiaat. TV Viisi on osa Euroopan toiseksi suurinta ProSiebenSat.1 Media AG -mediakonsernia, jolla on toimintaa 14 Euroopan maassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs