Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Taideyritys Karusoman tilaustyöpalvelu helpottaa taiteen hankintaa

Karusoma Oy

Taideyritys Karusoman tilaustyöpalvelu helpottaa taiteen hankintaa

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2016 klo 10:15
Julkaisija: Karusoma Oy

Helsinkiläinen taideyritys Karusoma on kehittänyt uuden palvelun, jolla voi helpottaa usein hankalaksi koettua taiteen hankintaa. Käyttämällä maksutonta tilaustyöpalvelua asiakkaalla on mahdollisuus saada itselleen Karusoman abstraktien maalaustyylien joukosta haluamallaan tavalla toteutettu maalaus toivomillaan väreillä ja halutun kokoisena.

"Moni kokee taiteen ostamisen paitsi kalliiksi, niin myös vaikeaksi", Karusoman omistaja Ville Ruso kertoo. "On helpottavaa, että on olemassa joku taho, jolle voi sanoa, että meillä on olohuoneessa beigen värinen sohva ja sen yläpuolelle tarvitaan jotain siihen sopivaa taidetta. Ja kun koko hommasta vielä selviää tonnien sijasta satasilla, niin kyseessä todella on klassinen win-win-tilanne".

Karusoman tilaustyöpalvelulla on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ja lisää tulee joka kuukausi. Mukaan pääsee helposti: soitto tai viesti Villelle, joka kysyy tarvittavat kysymykset toiveisiin liittyen, kertoo selvästi mitä kokonaisuus tulee maksamaan ja antaa pitävän arvion siitä, milloin tilaus valmistuu. Tilaustyöpalvelusta ei peritä lisämaksua, vaan kaikki sen kautta tilatut teokset hinnoitellaan samaan tapaan kuin muutkin Karusoma-maalaukset.

Karusoma on helsinkiläinen yhden miehen taideyritys, joka haluaa tuoda uniikin kotimaisen maalaustaiteen myös niin sanotun tavallisen ihmisen ulottuville. Teosten hinnat asettuvat valtaosin 100 ja 500 euron välille.

Karusoma avaa studionsa ovet kaikille kiinnostuneille lauantaina 2.4.2016. Karusoman Kevätkuhinat -tapahtumassa kävijä näkee luonnossa kaikki valmiit teokset ja voi halutessaan ideoida tilausteoksia yhdessä taiteilijan kanssa. Studion osoite on Urheilukatu 54 ja ovet pidetään auki kello 16-20. Tervetuloa!

KARUSOMA OY
Urheilukatu 54, Helsinki
ville@karusoma.com
p. 050-4000 691
www.karusoma.com
www.facebook.com/karusoma
www.instagram.com/karusoma

Liitetiedostot

Karusoma on suomalainen taideyritys, jonka tarkoituksena on tuoda uniikki maalaustaide kaikkien ulottuville. Karusoma toimii Helsingin Töölössä, jossa sijaitsevalla studiolla yrityksen perustaja ja omistaja Ville Ruso maalaa kaikki myytävät teokset. Karusoma on rekisteröity tavaramerkki.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs