Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » RAY valitsi Drumin viestintäkumppanikseen

Raha-automaattiyhdistys

RAY valitsi Drumin viestintäkumppanikseen

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2013 klo 08:30
Julkaisija: Raha-automaattiyhdistys

Raha-automaattiyhdistys (RAY) on valinnut viestintätoimistokseen Viestintätoimisto Drumin. RAY:n tavoitteita yhteistyölle ovat viestinnän yhtenäistäminen, brändin kirkastaminen ja sosiaalisen median läsnäolon vahvistaminen.

– Olemme hiljattain laatineet RAY:lle uuden kokonaisvaltaisen strategian, joka ohjaa myös viestintäämme. Nyt on aika lähteä toteuttamaan strategiaa laajasti viestinnän eri kentillä, linjaa RAY:n viestintäjohtaja Matti Hokkanen.

Erityisen tärkeää on RAY:lle tärkeiden viestien kiteyttäminen ja vahva näkyminen julkisessa keskustelussa. RAY:n toiminta jakautuu peli- ja avustustoimintaan, ja viestintätoimistolta kaivataan ideoita ja apua molempien viestintään.

Kaksivaiheiseen julkiseen hankintakilpailuun osallistui kaikkiaan 17 viestintätoimistoa, joista viisi parasta valittiin toiselle kierrokselle. Valinta tehtiin toimiston referenssien, tiimin työkokemuksen, hinnan ja kilpailutöiden perusteella.

– RAY on meille erittäin mieluinen ja kiinnostava asiakkuus sekä pelitoiminnan että yhteiskunnallisen viestinnän näkökulmasta, kertoo Drumin hallituksen puheenjohtaja Tero Kekki, joka osallistuu itsekin RAY-viestinnän suunnitteluun.

RAY:n ja Drumin yhteistyösopimus on kahden vuoden mittainen ja siinä on lisäksi optio kolmelle jatkovuodelle. Drumin RAY-tiimiä vetää asiakkuusjohtaja Reeta Kaivola ja suunnittelijoina toimivat Kekin lisäksi Elina Mattila ja Mikko Koivulehto.

Viestintä Oy Drum on vuonna 2006 perustettu 20 henkeä työllistävä luova viestintätoimisto, jonka muita asiakkuuksia ovat mm. IKEA, Liikenne- ja viestintäministeriö, Suomen Nestlé, Metsä Tissue ja Tehy.

RAY tarjoaa jännitystä, viihdettä ja peli-iloa vastuullisesti. Peleistä kertyy joka päivä yli miljoona euroa hyvinvoinnin edistämiseen. RAY – hyvän tahdon pelejä.

Lisätietoja:

Anna-Maria Halle, viestintäpäällikkö, Raha-automaattiyhdistys, anna-maria.halle@ray.fi
 tai 040 821 3406


Tero Kekki, hallituksen puheenjohtaja ja osakas, Viestintätoimisto Drum, tero.kekki@drum.fi tai 040 514 1409

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs