Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Ratkeaako mestaruus? El Clásico -studio sunnuntaina klo 21.00

Viaplay/Viasat

Ratkeaako mestaruus? El Clásico -studio sunnuntaina klo 21.00

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2017 klo 11:29
Julkaisija: Viaplay/ViasatJalkapallokevään yksi odotetuimmista otteluista - Real Madridin ja FC Barcelonan välinen “El Clásico” pelataan tulevana sunnuntaina. Ottelu näkyy klo 21.45. alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa. La Ligan mahdollisesti ratkaisevaa ottelua alustetaan jo klo 21.00 alkavalla studio-osuudella. Otteluiltaan lisäfiilistä tuo myös JVG:n Ville Galle, joka ottaa illan ajaksi Viasatin Instagram Storyn haltuunsa osoitteessa @viasaturheilu.

Espanjan suurseurojen välistä ottelua pidetään maailman suurimpana yksittäisenä seurajoukkueiden välisenä sarjaotteluna. Se on saanut nimen “El Clásico” eli “klassikko” erityislaatuisuutensa vuoksi.

Ottelun ennakkostudio Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa alkaa klo 21.00. Studioisäntänä nähdään Tuomas Tahvanainen ja asiantuntijoina Juho Rantala ja Simo Valakari. El Clásicon alustuksen lisäksi studiossa käydään läpi viikonloppuna pelatut FA Cupin välierät, sekä Valioliiga-kierroksen mielenkiintoisimmat tapahtumat. Ottelun selostaa kultakurkku Tuomas Virkkunen.

Tämän kauden toinen sarjapeli saattaa ratkaista jopa Espanjan La Ligan mestaruuden. Real Madrid johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Barcelonaan ja on kaiken lisäksi pelannut yhden ottelun katalonialaisia vähemmän. Kyseessä on siis klassinen kuuden pisteen ottelu, kun kautta on pelaamatta kuusi kierrosta.

”Huikea El Clásico taas edessä ja tällä kertaa ennen kaikkea katalonialaisten kannalta. Barcelona on käytännössä pakkovoiton edessä, jos La Ligan mestaruus kiinnostaa. Real pääsi Mestarien liigan välieriin ja Barcelona on alamaissa pudottuaan Juventusta vastaan. Nyt joukkue kaipaa piristystä ja haluaa antaa seuran kesällä jättävälle päävalmentajalle Luis Enriquelle ikimuistoisen viimeisen klassikon, ennakoi ottelun selostava Tuomas Virkkunen.

El Clásico kiinnostaa paitsi jalkapalloväkeä, myös muita urheiluintoilijoita. Tästä esimerkkinä JVG:n Ville Galle, jonka peli-iltaa päästään seuraamaan Viasat Urheilun Instagram Storyssa (@viasaturheilu). 


Poimintoja Viasatin ja Viaplayn viikonlopun jalkapallotarjonnasta:

La 22.4.
16.55 Valioliiga: West Ham – Everton (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
19.10: FA Cup välierä: Chelsea – Tottenham (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

Su 23.4.
16.10 Valioliiga: Burnley – Manchester United (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
16.55 FA Cup välierä: Arsenal – Manchester City (Viasat Urheilu & Viaplay)
18.25 Valioliiga: Liverpool – Crystal Palace (Viasat Jalkapallo & Viaplay)
21.00 El Clásico -studio: Real Madrid – Barcelona. Peli alkaa 21.45 (Viasat Jalkapallo & Viaplay)

 

Lisätietoja:

Ville Klinga
Vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo
Head of Marketing & PR, Viasat Finland 
+358 40 5485777
erika.miramo@viasat.fi

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja netissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs