Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Publiceringen av Hufvudstadsbladets digitala kvällsupplaga – HBL Kväll – har börjat

Hufvudstadsbladet

Publiceringen av Hufvudstadsbladets digitala kvällsupplaga – HBL Kväll – har börjat

Pressmeddelande.
Publicerad: 21.01.2014 kl. 16:00
Utgivare: Hufvudstadsbladet

Dagstidningens andra upplaga eller en självständig kvällstidning? Läs och bestäm själv!

Det allra första numret av den digitala kvällsupplagan HBL Kväll publicerades kl. 16. Hufvudstadsbladets nya svenskspråkiga kvällstidning utkommer digitalt från måndag till fredag. Tidningens första nummer är öppet för alla och läsandet förutsätter inte registrering.

- Vi berättar omgående om dagens händelser och tipsar om program för kvällen. I det första numret avslöjar vi att populisterna i Europa faller på eget grepp. Vi skriver också om fuskbygget som orsakade en tioårings död. Dessutom: Ifall du tänker gå ut på isen i kväll, tipsar vi om hur du rustar dig, berättar Hufvudstadsbladets chefredaktör Jens Berg.

HBL Kväll är innehållsmässigt mycket självständigt i förhållande till morgontidningen. Innehållet är uppdelat i dagens nyheter och övriga aktuella och underhållande ämnen.

- Den digitala upplagan kan tack vare sin kompakta storlek enkelt läsas på smarttelefon, t.ex. i bussen på väg hem från jobbet. HBL Kväll har även flera interaktiva element, såsom linkar, spel och gallupar, tillägger Berg.

Hufvudstadsbladet lockar läsare till att testa en ny form av webbmedia med en gratis två veckors introduktionsprenumeration. HBL Kväll är gratis för Hufvudstadsbladets nuvarande prenumeranter.

Du kan bekanta dig med det första numret av den digitala kvällsupplagan HBL Kväll utan inloggning på adressen e.hbl.fi.

Ytterligare information:

Chefredaktör Jens Berg, jens.berg@hbl.fi, +358 (0)29 0801 365
HBL Kväll -projektchef Andrea Svanbäck, andrea.svanback@hbl.fi, +358 (0)40 527 8910

Bilagor

Hufvudstadsbladet är Finlands ledande svenskspråkiga nyhetstidning som varje vecka når ca 167 000 läsare. Hbl.fi har 80 000 användare per vecka. Hufvudstadsbladet ges ut av KSF Media, det ledande svenskspråkiga medieföretaget i Finland. KSF Media sysselsätter omkring 250 personer och har en omsättning på ungefär 30 miljoner euro. På Hufvudstadsbladets redaktion arbetar ca 75 personer. www.hbl.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs