Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » "Paras lahja" antaa ohjelma-aikaa radioon tai televisioon

Medialähetys Sanansaattajat

"Paras lahja" antaa ohjelma-aikaa radioon tai televisioon

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2013 klo 11:15
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) Paras lahja tarjoaa mahdollisuuden muistaa läheistä ja samalla tehdä hyvää. Lahjan antaja voi valita, tukeeko hän arabiankielistä nuorten radio-ohjelmaa Syyriassa, farsinkielistä televisiotyötä Iraniin tai kriisiradiotyötä Aasian katastrofialueella.

25 euron hintaisen Parhaan lahjan voi hankkia Sansan verkkosivuilla www.sansa.fi/paras-lahja.html. Lahjakortti on tulostettavissa saman tien, joten lahjan voi hankkia vielä senkin jälkeen, kun kaupat ovat hiljentyneet joulunviettoon.

Paras lahja jää Sansan valikoimiin myös joulun jälkeen. Tulot käytetään lyhentämättöminä valittuun työmuotoon.

– Paras lahja on nimensä veroinen: evankeliumi omalla äidinkielellä. Lahjan ostaja toteuttaa lähetyskäskyä, samalla kun antaa ekologisen lahjan ystävälleen. Tästä ei lahja enää parane, vakuuttaa Parasta lahjaa kehittämässä ollut Sansan mediatoimittaja Sami Heinomo.

Valittavana radio, televisio tai kriisiviestintä

Medialähetystyötä tukevan Parhaan lahjan voi valita kolmesta vaihtoehdosta:

Syyrian nuoret elävät sodan keskellä. Syyrialaisnuorten toimittama radio-ohjelma pohtii nuorten arkisia kysymyksiä ja etsii niihin vastauksia kristilliseltä pohjalta. Arabiankielinen Nuoret sydämellä -ohjelma vakuuttaa, että Jumala on hyvä, vaikka maailma ei olisi.

Iranin kristityillä on vaikeaa. Kristilliset televisio-ohjelmat vahvistavat heidän uskoaan ja antavat voimaa elämään. Monet muutkin löytävät television välityksellä Jeesuksen. Satelliittikanava SAT-7 Pars vie toivon sanomaa farsin kielellä suoraan iranilaisten olohuoneisiin.

Aasian kriisiradiotyö auttaa siellä, minne luonnonkatastrofi iskee ja katkaisee tietoliikenneyhteydet. First Response Radion kriisiradioasema mahtuu kahteen matkalaukkuun. Se voidaan nopeasti kuljettaa ja pystyttää katastrofialueelle. Kriisiradio kertoo, mistä löytyy ruokaa, suojaa ja ensiapua sekä lohduttaa kärsiviä.

Lisätietoa: www.sansa.fi/paras-lahja.html
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, annaleena.pakkanen@sansa.fi, p. 050 437 2155

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs