Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » OS/G Viestintä ja Skills Finland ry aloittivat yhteistyön

OS/G Viestintä ja Skills Finland ry aloittivat yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2013 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Ammatillisen koulutuksen lehtien toimittaminen OS/G Viestinnälle

 

Skills Finlandin sekä opetus- ja kulttuuriministeriön julkaisemien oppilaitoksille ja työelämälle suunnattujen lehtien toimitus- ja taittotyö siirtyi alkukeväästä OS/G Viestinnälle.

 

20-vuotisjuhliaan viettävä Skills Finland ry edistää suomalaisen ammattikoulutuksen ja -osaamisen arvostusta Suomessa ja maailmalla. Yhdistys tekee yhteistyötä samoja arvoja ja tavoitteita ajavien sidosryhmien kanssa, jotka ovat kiinnostuneet kädentaitojen arvostuksen kohentamisesta.

– On aina mielenkiintoista aloittaa työt uuden toimiston kanssa. Odotankin, että syksyllä saamme jakoon uudenlaiset lehdet, jotka houkuttelevat niin nuoria ja opettajia kuin yritysten edustajiakin, toteaa viestintäpäällikkö Katja Nieminen Skills Finland ry:stä.

Koulutukseen liittyvä viestintä on jo ennestäänkin tuttua OS/G Viestinnälle, mutta nyt tekijät pääsevät syventymään koulutuksen ja huipputaitajien mielenkiintoiseen maailmaan.

– Koulutetut ammattiosaajat ovat tulevaisuutemme voimavara. On hienoa, että voimme viestinnän kautta olla mukana kehittämässä suomalaista koulutusta ja antaa hyviä eväitä nuorille, kertoo OS/G Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez.

 

Lisätietoja:

Katja Nieminen, Skills Finland ry, puh. 040 7320 691 katja.nieminen@skillsfinland.fi www.skillsfinland.fi

 

Toni Perez, OS/G Viestintä, puh 040 0630 063, toni.perez@osg.fi

www.osgviestinta.fiwww.osg.fi

 

Liitetiedostot

OS/G on yksi Suomen suurimmista itsenäisistä markkinointiviestinnän konserneista. Siihen kuuluvat OS/G MarCom, OS/G Viestintä, OS/G Event ja OS/G Stockholm. Konserni on perustettu vuonna 1993, ja sillä on toimistot Helsingissä, Turussa ja Tukholmassa. OS/G-ryhmässä työskentelee noin 50 markkinointiviestintäalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs