Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Oma Terveys Oy ostaa enemmistön Hyvinvoinnin Tavaratalosta

A-lehdet Oy

Oma Terveys Oy ostaa enemmistön Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Tiedote.
Julkaistu: 03.08.2016 klo 09:06
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy ja Cor Groupin omistama Terve Media Oy yhdistivät hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät kuluttajapalvelunsa kaksi vuotta sitten Oma Terveys Oy:ksi johtavien hyvinvoinnin ja terveyden verkkopalveluiden Terve.fi, Kauneusjaterveys.fi, Tohtori.fi ja Voihyvin.fi ympärille. Terve.fi tarjoaa laajimman tiedon sairauksista ja oireista, terveydestä sekä hyvinvoinnista.

Oma Terveys Oy luo nyt ylivertaisen palvelukokemuksen yhdistämällä sisältöihinsä Suomen kattavimman hyvinvoinnin ja terveystuotteiden verkkokaupan, Hyvinvoinnin Tavaratalon, josta Oma Terveys on ostanut enemmistöosuuden. Hyvinvoinnin Tavaratalon perustaja ja yhtiötä 11 vuotta kehittänyt Tomi Kottonen jatkaa toimitusjohtajana sekä toiseksi suurimpana osakkeenomistajana.

Hyvinvoinnin Tavaratalon myynnistä suurin osa muodostuu luontaistuotteiden, ekoruoan, luonnonkosmetiikan, vitamiinien, painonhallinnan ja urheiluravinteiden myynnistä. Hyvinvoinnin Tavaratalon asiakkaille yhteistä on terveellinen ja ekologinen elämäntapa.

"Hyvinvoinnin Tavaratalon viimeisen 12 kuukauden liikevaihdon kasvu on ollut 28 %. Pystymme kiihdyttämään kasvua liittämällä erittäin kattavan ja laadukkaan tuotevalikoiman osaksi Oma Terveyttä. Tässä yhdistyvät nyt kaksi Suomen luotettavinta hyvinvoinnin toimijaa verkossa. Näemme myös paljon mahdollisuuksia sisältöyhteistyön sekä markkinoinnin osalta.", Oma Terveyden toimitusjohtaja Lasse Hyyti kertoo.

"Kattava valikoima, laadukkaat tuoteselosteet ja muut tietosisällöt sekä nopeat toimitukset Suomesta ovat olleet Hyvinvoinnin Tavaratalon keskeiset menestystekijät. Tilaaja näkee kaikista tuotteista parasta ennen päivämäärät ja nopea varaston kierto tarjoaa tilaajille uusimmat tuotteet", Hyvinvoinnin Tavaratalon toimitusjohtaja Tomi Kottonen toteaa. "Liiketoimintamme ytimen muodostaa kasvava kanta-asiakkaiden joukko, jota pystymme jatkossa palvelemaan entistä paremmilla hyvinvointiin ja terveyteen liittyvillä neuvoilla sekä ideoilla. Nyt käynnistyvän yhteistyön myötä kykenemme tarjoamaan yli sadalle tavarantoimittajallemme aivan uusia mahdollisuuksia kasvattaa tuotteidensa myyntiä", Kottonen jatkaa.

Hyvinvoinnin Tavaratalo jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä Turussa.

Lisätiedot:

Oma Terveys Oy, toimitusjohtaja Lasse Hyyti, 040 772 6811, lasse.hyyti@omaterveys.fi
Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy, toimitusjohtaja Tomi Kottonen, 044 581 7005, tomi@hyvinvoinnin.fi

n

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs