Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Mäntyharjun asukkaat, vapaa-ajan asukkaat ja yrittäjät kohtaavat pian Luovalla mökkitiellä

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mäntyharjun asukkaat, vapaa-ajan asukkaat ja yrittäjät kohtaavat pian Luovalla mökkitiellä

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2016 klo 08:30
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mäntyharju avaa uudenlaisen verkkoportaalin edistämään kunnan vakituisten ja vapaa-ajan asukkaiden sekä paikallisten yrittäjien kohtaamista ja vuorovaikutusta. Luova mökkitie -portaali julkaistaan 1.6.2016 osoitteessa www.luovamokkitie.fi

Mäntyharju on yksi Suomen suosituimpia kuntia vapaa-ajan asumiseen. Kunnassa on havahduttu siihen, että kohtaamisia vakituisten ja vapaa-ajan asukkaiden välillä olisi hyvä lisätä. Myöskään paikallisten yritysten palvelutarjonta ei ole tavoittanut vapaa-ajan asukkaita riittävästi. Näihin tarpeisiin lähdettiin hakemaan uusia käytännönläheisiä foorumeita. Ratkaisuksi syntyi Luova mökkitie.

– Vapaa-ajan asuminen on keskeinen osa Mäntyharjun kunnan mainekuvaa. Meille on tärkeää, että vapaa-ajan asukkaat löytävät oman paikkansa ja tarvitsemansa palvelut Mäntyharjusta, kertoo markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso Mäntyharjun seudun elinkeinojen kehitys Oy:stä. – Portaalin kehitystyö käynnistyi, kun saimme kumppaniksi sähköiseen mediaan erikoistuneet asiantuntijat Pinesker Media Companysta.

Luova mökkitie helpottaa monin tavoin mäntyharjulaisten elämää ja arkea: ajankohtaiset tapahtumat ja säätiedot, luonto- ja matkailukohteet sekä asukkaiden ja loma-asukkaiden tarvitsemat palvelut löytyvät kätevästi Luovalta mökkitieltä. Mäntyharjulaisille räätälöity musiikkisisältö, yritysten videofilmit ja paikkakuntalaisten itse toimittamat radio-ohjelmat ovat keskeisessä roolissa, ja herättävät Mäntyharjun tunnelman henkiin portaalissa.

Luovan mökkitien kehitystyöstä on vastannut mikkeliläinen Pinesker Media Company, ja visuaalisesta suunnittelusta Mainostoimisto Suhde Oy. Sähköiseen mediaan ja videotuotantoihin erikoistunut Pinesker Media Company on mukana Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n startup-valmennuksessa. Yhtiön päätuote on toimitusjohtaja Pasi Harjun kehittämä, patentoitu Mediacone-sisältömediaratkaisu, joka mahdollistaa musiikin ja videokuvan monipuolisen ja kustannustehokkaan jakelun ja hyödyntämisen. Myös Luova mökkitie on rakennettu Mediacone-alustalle.

– Luova mökkitie tarjoaa mäntyharjulaisille ajankohtaisen tiedon lisäksi mm. alueen kuuntelijaprofiiliin sovitetun paikallisradion, biisitoiveita toteuttavan jukeboksin, videokanavan ja mahdollisuuden tuottaa omaa sisältöä portaaliin, kuvailee vastaava tuottaja Rikhard Matalalampi Pinesker Media Companysta. – On hienoa, että Mäntyharjussa uskalletaan lähteä toteuttamaan aivan uudenlaista virtuaalista kohtaamispaikkaa. Uskon, että konsepti herättää kiinnostusta myös muilla suomalaisilla mökkipaikkakunnilla.

Lisätietoja

Rikhard Matalalampi, vastaava tuottaja, Pinesker Media Company, 044-0151591

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi

www.pinesker.com
www.luovamokkitie.fi

Liitetiedostot

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

Pinesker Media Company on liikkuvan kuvan palvelu- ja asiantuntijayritys, joka on mukana Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n "Lean startup -ketterä kehittämisohjelma" -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs