Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Leirintäalueella-sarja alkaa TV Viidellä

TV5 Finland Oy

Leirintäalueella-sarja alkaa TV Viidellä

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2010 klo 12:00
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TIEDOTE - julkaisuvapaa
30.12.2010 klo 12.00

TV Viiden uusi Leirintäalueella-sarja (Böda Camping) vie katsojat Öölannin saarella sijaitsevalle Ruotsin suosituimmalle leirintäalueelle alkaen ma 10.1.

Bödan leirintäalueelle majoittuu vuosittain 50 000 henkilöä ja vilkkaimpaan aikaan kesällä leirintäalueelle majoittuu yli 7000 henkilöä joka vuorokausi. Bödassa hyväntuuliset lomalaiset viihtyvät hyvin: kaikki palvelut ovat lähellä ja kaikille löytyy mukavaa ajanvietettä valkoisten hiekkarantojen tuntumasta.

Majoittujien joukkoon mahtuu niin konkareita kuin keltanokkiakin. Konkarit tietävät kaikki leirintäalue-elämän perinteet, kun taas aloittelijat vasta vihkiytyvät leirintäalueiden kirjoittamattomiin sääntöihin. Leppoisassa Leirintäalueella-sarjassa nähdään mm. miten asuntovaunujen parkkeeraus sujuu, mitä telttailijoille tapahtuu kaatosateella ja millainen vaatetus leirintäalueella on muodissa.

Sarjan suomenkielisenä kertojana toimii Rami Virtanen. Sarja tarjoaa elämyksiä kaikille: leirintäaluekonkarit tuntevat olevansa paratiisissa ja asiaan perehtymättömät astuvat aivan uuteen iloiseen maailmaan!

Sarjaa esitetään maanantaisin klo 20.00 alkaen 10.1.

Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs