Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Koodiviidakko Oy esittelee osaamistaan Markkinoinnin viikolla Messukeskuksessa

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy esittelee osaamistaan Markkinoinnin viikolla Messukeskuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 09:15
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän yritys Koodiviidakko Oy osallistuu kuudetta kertaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnattuun Markkinoinnin viikko -tapahtumaan. Nimen- ja paikanmuutoksen kokenut tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pasilan Messukeskuksessa 21.–22.9.2016. Vuosittainen tapahtuma kerää alan ammattilaiset ja palveluntarjoajat keskustelemaan uusimmista trendeistä ja teknologian tuomista mahdollisuuksista. 

Kaksipäiväinen tapahtuma on Suomen laajin markkinoinnin ja viestinnän tapahtuma. Aiemmin Wanhassa Satamassa järjestetty Markkinointiviestinnän viikko koki tänä vuonna nimenvaihdoksen Markkinoinnin viikoksi ja muutti Pasilan Messukeskukseen. Tapahtuma on kävijöille maksuton. 

Markkinoinnin viikolla näkyvästi esillä oleva pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy tarjoaa Tietoiskulava 2 -osastolla ajankohtaisia ja asiantuntevia puheenvuoroja viestinnän ja markkinoinnin aiheista. Puheenvuorot pureutuvat muun muassa markkinoinnin automaatiojärjestelmiin, sähköpostimarkkinointiin, mediaseurantapalveluihin, kriisiviestintään ja mediatiedottamiseen. 

Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas puhuu Suomi nousuun -areenalla keskiviikkona 21.9. klo 9:30 digitaalisen asiakaspolun murroksesta. Samuli Tursas on yrityksen perustajajäsen ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja viestinnästä. 

”Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän myötä asiakkaan ostopolku on muuttunut. Digitaalinen markkinointi luo aivan uudenlaisia kontaktipisteitä, joita yrityksen on osattava hyödyntää tehokkaasti”, Tursas kertoo puheenvuorostaan. 

Koodiviidakko tarjoaa asiakkailleen työkalut, joiden avulla yritykset voivat toteuttaa digimarkkinoinnin ja -viestinnän kokonaisuuden käyttäjäystävällisten ohjelmistojen avulla. Marketing Cloud ja PR Cloud -tuoteperheet tarjoavat työkalut sisällönhallintaan, verkkokauppaan, lehdistötiedottamiseen, sähköpostimarkkinointiin, mediaseurantaan sekä markkinoinnin automaatioon. Eri toimintoihin tarvittavat palvelut on keskitetty Koodiviidakon toimesta yhteen alustaan, jolloin ne löytyvät yhdestä paikasta ja ovat niin viestinnän kuin markkinoinninkin tekijöiden saavutettavissa. Keskitetyn käyttäjähallinnan avulla työkalujen käyttäjät voivat myös hypätä ohjelmistosta toiseen ketterästi samalla käyttäjätunnuksella. 

Oululaislähtöinen Koodiviidakko Oy on viime aikoina kansainvälistynyt vahvasti. Yritys tarjoaa nyt markkinointi- ja viestintäpalveluita kansainvälisellä Liana Technologies -brändillään myös Lähi-Idässä, Aasiassa ja useissa Euroopan maissa ja uusien markkinoiden valtaaminen jatkuu edelleen. Yrityksen pääkonttori sekä tuotekehitys ja tukipalvelut sijaitsevat edelleen Oulussa. 

Kuva: Samuli Tursas puhuu keskiviikkona klo 9.30 Suomi nousuun -areenalla markkinoinnin ja viestinnän jatkumosta. Tutustu interaktiiviseen asiakaspolkuun tästä.

Video: Samuli Tursas on haluttu puhuja erilaisiin tapahtumiin, ja myös yrityksen markkinoinnin tavoitteena on opastaa markkinoinnin ja viestinnän teknologian käyttäjiä mahdollisimman käytännönläheisesti.

Voit ilmoittautua tapahtumaan tästä.

Koodiviidakon Markkinoinnin viikon ohjelma on julkaistu yrityksen verkkosivuilla.

Lisätietoa Marketing ja PR Cloud -tuoteperheistä:
http://www.viidakko.fi
http://www.prcloud.fi

Lisätietoja:
Samuli Tursas
Toimitusjohtaja
Koodiviidakko Oy
+358 40 513 5890
samuli.tursas@viidakko.fi

Liitetiedostot

 

Koodiviidakko Oy on Suomen suurin digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Lisäksi yhtiö on sijoittunut teknologiayritysten kasvua mittaavalle Deloitte Technology Fast 50 -listalle jo kuutena vuotena peräkkäin. Yhtiön kansainväliset Liana Technologies -brändillä toimivat toimistot ovat Helsingissä, Dubaissa, Pariisissa, Hampurissa, Münchenissä, Tukholmassa ja Hongkongissa. Pääkonttori ja tuotekehitys ovat Oulussa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs