Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Kankaanpääläinen Margit Peltomäki palkittiin Vuoden Myyjä -palkinnolla

Kankaanpääläinen Margit Peltomäki palkittiin Vuoden Myyjä -palkinnolla

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2013 klo 10:30
Julkaisija: VMP

Henkilöstöpalvelualan yritys VMP Group on palkinnut Kankaanpää- Ikaalinen-Parkano -palvelualueen yhteyspäällikön Margit Peltomäen Vuoden Myyjä -tunnustuksella. Peltomäki saavutti aktiivisella otteella pienellä paikkakunnalla suurten toimistojen myyntitason.

Margit Peltomäki miettii tunnustuksen tulleen pitkäjänteisestä ja suunnitelmallisesta työstä ja onnistumisista vuonna 2012. Viime vuonna toimiston liikevaihto nousi huikeat 33 prosenttia. Toimiston franchising-yrittäjänä toimii Pekka Pirttikoski.

– Olin hämmentynyt ja otettu tunnustuksesta, koska VMP:llä on taitavia myyjiä kautta maan. Olemme tehneet täällä hyvää tulosta, vaikka henkilöstöpalveluala on kovin kilpailtu ja elämme taloudellisesti haastavia aikoja, kertoo Margit Peltomäki.

Pekka Pirttikoski on erityisen mielissään siitä, että alueella on voitu työllistää runsaasti nuoria työnhakijoita. Kankaanpää-Ikaalinen-Parkano -palvelualueen välittämistä työntekijöistä 48 prosenttia oli alle 25-vuotiaita. VMP on valtakunnallisesti mukana Nuorten hyväksi -kampanjassa, jolla parannetaan nuorten mahdollisuuksia työllistyä.

– Nuoret saavat kauttamme hienon mahdollisuuden tutustua eri alan töihin ja miettiä samalla, mikä voisi olla se oma ala, toteaa Margit Peltomäki.

Työllistämisessä vaaditaan eri tahojen yhteistyötä ja kumppanuuden merkitys korostuu taantumassa. Peltomäki kiitteleekin alueensa Työ- ja elinkeinotoimiston henkilökuntaa yhteen hiileen puhaltamisesta.

VMP:n Kankaanpään toimiston palvelujen monipuolistaminen jatkuu alkaneen vuoden aikana. Toimintaa tehostetaan esimerkiksi koulutuksien ja kansainvälisten henkilöstöratkaisujen tarjoamisessa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jani Suominen, VMP, varatoimitusjohtaja, p. 040 307 5006, jani.suominen@vmp.fi

Margit Peltomäki, VMP:n yhteyspäällikkö, p. 040 528 8101, margit.peltomaki@vmp.fi

www.vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2011 oli 109 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistuneet kansainväliset henkilöstöratkaisut. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2011 VMP työllisti lähes 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs