Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Jippu äidilleen hylätyksi tulemisen kokemuksistaan radiossa: ”Eihän kukaan äiti voi jättää lastaan”

Radio Dei

Jippu äidilleen hylätyksi tulemisen kokemuksistaan radiossa: ”Eihän kukaan äiti voi jättää lastaan”

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 15:05
Julkaisija: Radio Dei

”Äiti, miksi en voi tulla kotiin”, muistaa laulaja-lauluntekijä Jippu itkeneensä lastenkodissa murrosikäisenä. Seurasi yli vuosikymmenen välirikko, jolloin Jippu, oikealta nimeltään Merituuli Elorinne, ei suostunut antamaan äidilleen edes puhelinnumeroaan saatikka tapaamaan häntä.

”Tästä tuli minuun katkeruus: Minkä takia minun äitini jätti minut lastenkotiin – eihän kukaan äiti voi jättää lastaan”, tilittää Jippu uudessa Radio Deissä kuultavassa ohjelmasarjassaan.

Jippu ja ihmisen ääni -keskusteluohjelmassa Jippu tapaa biologisen äitinsä Mervi Korkealan ja kertoo hylätyksi tulemisten tunteistaan, pitkäksi venyneestä murrosiän kapinasta ja omasta äitiydestään, mikä sai hänet ottamaan yhteyttä biologiseen äitiinsä yhdentoista vuoden tauon jälkeen.

”Se lähti suonikohjuista. Istuin saunassa ja rupesin itkemään, kun mietin, että olen inhonnut näitä jalkoja, kun nämä ovat niin samanlaiset kuin äidillä. Ne ovat muistuttaneet minua siitä, että minun pitäisi kohdata äitini, mutta en ole pystynyt siihen."

”Vasta myöhemmin olen ymmärtänyt, että oli hyvä, että jouduin lastenkotiin. Olin niin rikkinäinen ja sekaisin, ettei kukaan pystynyt minua pitämään aisoissa”, äitinsä keskustelusarjan avausosansa vieraaksi kutsunut Jippu kertoo Radio Deissä.

Radio Dein uuden Jippu ja ihmisen ääni -ohjelmasarjan vieraana Jipun biologinen äiti Mervi Korkeala. keskiviikkona 10. helmikuuta kello 16. Uusinta tiistaina 16.2. klo 20. Ohjelma kuultavissa ohjelma-arkistossa lähetyspäivänä 10.2. heti kello 16:n jälkeen.

Radio Dein kuuluvuusalueella asuu neljä miljoonaa suomalaista. Kanava tavoittaa TNS-Gallupin mukaan 200.000 viikkokuuntelijaa. Harvemmin kanavaa ilmoittaa kuuntelevansa 650.000 suomalaista. FM-taajuuksien ohella Radio Dei on kuunneltavissa myös Radiot.fi-palvelussa.

Lisätiedot:  www.radiodei.fi, www.facebook.com/RadioDei

Liitetiedostot

Radio Dei on Suomen ainoa kristillinen radioasema ja maamme tunnetuin kristillinen media. Kanavaa kuuntelee viikoittain 200.000 ja vähintään kerran kuukaudessa yli 300.000 suomalaista. (TNS Gallup 27.5.2014)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs