Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Hufvudstadsbladet ilmestyy jatkossa kaksi kertaa päivässä

Hufvudstadsbladet

Hufvudstadsbladet ilmestyy jatkossa kaksi kertaa päivässä

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2013 klo 13:30
Julkaisija: Hufvudstadsbladet

Ensimmäinen HBL kväll -verkkolehti julkaistaan 21.1.2014 klo 16

Hufvudstadsbladet alkaa tammikuussa julkaista uutta HBL kväll -verkkolehteä, joka ilmestyy arkipäivisin klo 16. Uudistuksen myötä Hufvudstadsbladet on ensimmäisiä kaksi kertaa päivässä ilmestyviä sanomalehtiä maailmassa.

HBL kvällin sisältökokonaisuus on sanomalehtimäinen, mutta lukukokemus kokonaan uusi. Verkkolehti on luettavissa tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella, ja sen sivukoko mukautuu lukijan päätelaitteen mukaan.

HBL kvällin sisältö jakautuu päivän uutisiin ja muuhun ajankohtaiseen aineistoon, ja se on täysin itsenäinen verrattuna aamun lehteen.

- Sanomalehtimedia on isossa muutoksessa. HBL kväll on meidän avauksemme sanomalehtimedian tulevaisuuteen, ja Hufvudstadsbladetin suurin muutos sen jälkeen kun siirryimme tabloid-kokoon vuonna 2004. HBL kvällin perusideana on tehdä sanomalehdestä relevantti ja ajankohtainen kaksi kertaa päivässä, Hufvudstadsbladetin päätoimittaja Jens Berg kertoo.

Suomeen ruotsinkielinen iltapäivälehti

Suomeen tulee vihdoinkin ruotsinkielinen iltapäivälehti. Ajankohtainen nettijulkaisu tarjoaa ikkunan Suomeen myös Ruotsista ja muista Pohjoismaista. Merkittävä osa Hufvudstadsbladetin nettilukijoista on jo nyt Suomen ulkopuolella.

- HBL kvällin lähtökohtana on asiajournalismi ja ajankohtaisuus, mutta digitaalisesti taskukoossa ja eri päätelaitteisiin sopivassa muodossa. Odotamme mielenkiinnolla, millaisia reaktioita ja palautetta HBL kväll synnyttää Ruotsissa, Jens Berg sanoo.

Mainostajille HBL kväll tarjoaa kokonaan uudenlaisia mahdollisuuksia ruotsinkielisten kuluttajien tavoittamiseen. Ilmoittajille paketoidaan näkyvyyttä sekä paperilehdessä että HBL kvällissä ja Hufvudstadsbladetin nettisivuilla.

HBL kväll -konseptia on kehitetty ja testattu osana Next Media -tutkimusohjelmaa, joka tutkii median digitalisoitumista. Lisätietoja: www.nextmedia.fi

Lisätietoja:

Päätoimittaja Jens Berg, jens.berg@hbl.fi, +358 (0)29 0801 365

HBL kväll -projektipäällikkö Andrea Svanbäck, andrea.svanback@hbl.fi, +358 (0)40 527 8910

 

Liitetiedostot

Hufvudstadsbladet on Suomen johtava ruotsinkielinen sanomalehti, jolla on joka viikko noin 167 000 lukijaa. Hbl.fi-sivustolla on 80 000 käyttäjää viikossa. Hufvudstadsbladetia julkaisee KSF Media, joka on johtava ruotsinkielinen mediatalo Suomessa. KSF Media työllistää noin 250 henkilöä ja liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Hufvudstadsbladetin toimituksessa työskentelee noin 75 henkilöä. www.hbl.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs