Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Hemmotellut nuoret naiset laitetaan kuriin TV Viiden uutuussarjassa

TV5 Finland Oy

Hemmotellut nuoret naiset laitetaan kuriin TV Viiden uutuussarjassa

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2011 klo 12:55
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Irti helmoista -tosi-tv-sarjassa (You’re Cutt off) yhdeksän amerikkalaista superhemmoteltua nuorta naista pudotetaan maan pinnalle. Heidän tulee ottaa vastuu omista tekemisistään ja todistaa, että he pystyvät elämään arkea, jossa materiaaliset asiat saavat pienemmän roolin.

Kun monen amerikkalaisen ihmisen talous on nykytilanteessa kuralla, ohjelmaan valittujen hemmoteltujen prinsessojen ei ole tarvinnut miettiä hetkeäkään mistä rahat kaikkeen kulutukseen ovat tulleet. Nyt heidän kulutusjuhlansa maksaneiden vanhempien mitta on tullut täyteen, ja naisten elämäntyylin on muututtava. Heidän luottokorttinsa leikataan, ja he joutuvat kuuden viikon leirille opettelemaan mm. työntekoa ja kodinhoitoa. Hemmotteluun tottuneet prinsessat muuttavat yhteismajoitukseen, ja aluksi heidän tulee karsia runsaista matkatavaroistaan vain välttämättömimmät tavarat seuraavaksi kuudeksi viikoksi. Sarjaan valittuja naisia elämässä eteenpäin auttaa life coach Laura Baron, joka auttaa mm. narsismin ja itsetunto-ongelmien kanssa.

Sarjaa esitetään TV Viidellä tiistaisin klo 20.00 alkaen 5.4.

Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV Viisi ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs