Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-lehdet ja Sayduck luovat yhdessä uusia verkkokauppaa ja medioita yhdistäviä palveluja

A-lehdet Oy

A-lehdet ja Sayduck luovat yhdessä uusia verkkokauppaa ja medioita yhdistäviä palveluja

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2014 klo 09:04
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet lähtee mukaan yhdessä virtuaalimallinnusyhtiö Sayduck Ltd:n kanssa luomaan uusia verkkokauppaa ja medioita yhdistäviä palveluja.

"Yhteistyö Sayduckin kanssa tarjoaa mainostajille uudenlaisen virtuaalisen sovituskopin. Konkreettinen esimerkki tästä on uusimman Image-lehden takakansi. Sayduck-sovelluksella näkee esimerkiksi miltä Yrjö Kukkapuron suunnittelema Karuselli-tuoli näyttäisi vaikkapa olohuoneessasi. Palveluun voi tänään tutustua Slush-tapahtumassa", A-lehtien digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki kertoo.

Finnish Design Shop on mallintanut jo kymmeniä tuotteita, joita voi tarkastella virtuaalisesti. "Sayduck tuo uuden ulottuvuuden verkkokauppaan antamalla mahdollisuuden tutustua etukäteen, miltä tuote näyttäisi esimerkiksi kotona. Ennen ostopäätöstä myynnissä olevien tuotteiden värejä ja kokoja on helppoa vertailla. Ostokokemuksesta tulee inspiroiva ja ostopäätöksen riski vähenee, kun tuotetta voi ”sovittaa” ennen kauppaa", myös yhtiöön osakkaaksi lähtenyt Finnish Design Shopin toimitusjohtaja Teemu Kiiski toteaa.

Sayduck aikoo seuraavaksi lanseerata seuraavan sukupolven applikaation, jossa yhdistetään sisustuskuvissa näkyvien tuotteiden virtuaalisovitus ja verkkokauppa. "Olemme parina viime vuonna päässeet tekemään yhteistyötä loistavien sisustusbrändien, kuten Alessin, Kartellin ja Vitran kanssa. Haluamme tuoda nämä upeat sisustustuotteet kokeiltaviksi omiin koteihin ja tehdä mahdolliseksi tuotteiden välittömän ostamisen.  Yhdessä Finnish Design Shopin ja A-lehtien kanssa pystymme viemään inspiroivan verkkokauppakokemuksen taas uudelle tasolle", Sayduckin toimitusjohtaja Mikko Martikainen toteaa.

 

Lisätiedot:

Sayduck Ltd, toimitusjohtaja, Mikko Martikainen, 040 833 1262 

A-lehdet Oy, digitaalisen liiketoiminnan johtaja, Petri Pekki, 0400 768 801

 

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja Finnish Design Shop Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua, joista suosituimpia yhteisölliset Demi, Lily, Image ja FitFashion.

Sayduck antaa kuluttajille uuden ja uniikin tavan löytää design-huonekaluja virtuaalitodellisuuden avulla. Sayduck tekee yhteistyötä maailman johtavien brändien kanssa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs