Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » VR har redan en miljon stamkunder

VR Group

VR har redan en miljon stamkunder

Pressmeddelande.
Publicerad: 26.04.2016 kl. 07:50
Utgivare: VR Group

Kundprogrammet Veturis popularitet ökar. Programmet som snart fyller fem år fick i april sin miljonte kund och redan hälften av finländarna känner till programmet.

- VR:s permanent förmånligare priser ökade intresset ytterligare och märks nu positivt i antalet nya Veturi-medlemmar. Vi firar våra en miljon medlemmar genom att imorgon bjuda kunderna på morgonkaffe på alla fjärrtåg med restaurangtjänster, glädjer sig Minna Miettinen som ansvarar för Veturi-programmet och som är marknadsförings- och webbförsäljningsdirektör på VR.

En tredjedel av Veturi-medlemmarna bor i huvudstadsregionen. Statistiskt sett är den typiska stamkunden en 26-årig kvinna som i genomsnitt gör två tågresor per år. De populäraste förbindelsesträckorna bland medlemmarna är Helsingfors-Åbo, Helsingfors-Tammerfors, Helsingfors-Tavastehus och Helsingfors-Lahtis.

Medlemmarna i det avgiftsfria programmet kan köpa tågbiljetter lätt och snabbt och de får regelbundet förmåner och individualiserade erbjudanden av både VR och VR:s samarbetskumpaner.

Veturi-medlemmarna deltar också aktivt i utvecklande av VR:s verksamhet. Med hjälp av dem har vi under de senaste åren testat nya webbplatser samt Allegros nya matsedel. Dessutom har de varit de första som fått bekanta sig med nya tjänster så som Roberts Coffe-cafévagnen och provåka ringbanan.

Individuell service i VR Mobil

Enligt den av TNS Gallup planerade och genomförda undersökningen Stamkundsprogram i Finland 2016 känner 51 procent av finländarna till VR:s kundprogram. Kännedomen har under ett år ökat med 8 procentenheter. Enligt samma utredning används olika mobilappar inom stamkundsprogrammen allmänt sett rätt lite. VR Mobil hör ändå till de fem mobilappar som uppnått en användarandel på över tio procent bland alla 18-75-åringar.

- VR Mobil har redan laddats ner 750 000 gånger. Vår följande etapp är att förbättra den personliga kundservicen och att redan i år möjliggöra beställande av ny sorters service via VR Mobil före resan eller på tåget, säger Miettinen.

Det bjuds på miljonkaffe i alla fjärrtåg som trafikerar den 27 april kl. 6-12 och som erbjuder restaurang- eller cafétjänster.

VR Group är ett mångsidigt, miljövänligt och ansvarsfullt serviceföretag inom resande, logistik och infrastrukturbyggande. Koncernen har mer än 9 000 anställda. VR Group verkar i huvudsak i Finland, men också utomlands, i synnerhet i Ryssland och Sverige.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs