Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Viime hetken varaaja ehtii vielä syyslomaksi aurinkoon

Rantapallo

Viime hetken varaaja ehtii vielä syyslomaksi aurinkoon

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2011 klo 12:31
Julkaisija: Rantapallo

Kanarialle alle 300 eurolla

Haaveita syysloman aurinkomatkasta ei tarvitse haudata, vaikka matkavaraus olisikin päässyt jäämään viime tinkaan. Äkkilähdöllä etelään pääsee edelleen kohtuuhinnalla. 

Kanariansaarille, Kreikkaan tai Turkkiin

Edullisimpia kohteita juuri nyt ovat Kanariansaaret, Kreikka ja Turkki. Edullisimmat tarjoukset kohdistuvat Gran Canarialle, jonne pääsee viikoksi halvimmillaan 225 eurolla.

Kreikkaan tai Turkkiin suuntaava joutuu avaamaan kukkaroaan jo enemmän: Kreikan edullisimmat tarjoukset ovat 325 euroa viikolta ja Turkin 379 euroa viikolta.

Lapsialennusten summa vaihtelee matkatoimistosta ja lasten iästä riippuen, mutta parhaimmillaan nelihenkinen perhe voi päästä etelänmatkalle jopa alle tuhannella eurolla.

Parhaat lähdöt viedään käsistä

Äkkilähdöt ovat myymättömäksi jääneitä viimeisiä paikkoja, joita matkatoimistot kauppaavat alennetulla hinnalla juuri ennen lähtöä saadakseen paikat täyteen. Edulliset hinnat perustuvat rajalliseen tarjontaan ja lyhyeen varoitusaikaan. Lähtö voi olla vaikka heti seuraavana päivänä.
 
- Lokakuussa matkalle mielivän ei kannata enää odotella. Pääkaupunkiseudun syyslomalaisilla alkaa olla jo kiire, mutta muualla Suomessa peliaikaa on hitusen enemmän, kertoo äkkilähtöjä listaavan Rantapallo.fi-matkailusivuston päätoimittaja Riikka Krenn.
 
- Parhaiden paikkojen saaminen voi joskus olla jopa minuuteista kiinni, joten hyvään tarjoukseen kannattaa tarttua heti sellaisen sattuessa kohdalle. Äkkilähtöhintojen kausivaihtelu on vahvaa ja yleinen hintataso on tällä hetkellä selvästi alkusyksyn hintakuoppaa korkeammalla.
 
Esimerkkihintoja* viikon matkalle Rantapallo.fi-matkailusivuston äkkilähtöhausta (http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/)
 
Lähtö 12.10.2011: Gran Canaria, Espanja (Finnmatkat), 225 €
Lähtö 12.10.2011: Kreeta, Kreikka (Tjäreborg), 325 €
Lähtö 14.10.2011: Sousse, Tunisia (Detur), 449 €
Lähtö 14.10.2011: Dubai, Arabiemiirikunnat (Aurinkomatkat), 490 €
Lähtö 16.10.2011: Teneriffa, Espanja (Air Finland Holidays), 499 €
Lähtö 18.10.2011: Sisilia, Italia (Finnmatkat), 490 €
Lähtö 20.10.2011: Marmaris, Turkki (Detur), 379 €
 
*Äkkilähtöjen paikkatilanne päivittyy hakujärjestelmään 10 minuutin välein, tilanne 10.10.2011 klo 12.
 
Esimerkit ovat viikon matkoja yhdelle hengelle sisältäen lennot ja majoituksen. Listalla mainittujen matkojen lähtöpaikka on Helsinki. 

Muun Suomen lähdöt Helsinkiä kalliimpia

 

Lokakuun äkkilähtöjä on tarjolla Helsingin lisäksi myös muilta paikkakunnilta. Etelään pääsee Oulusta, Porista, Vaasasta, Jyväskylästä, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta ja Rovaniemeltä.
 
Äkkilähdöt muualta kuin Helsingistä ovat syyslomakaudella tuntuvasti Helsinkiä kalliimpia ja tarjonta vähäistä. Esimerkiksi Jyväskylän syyslomaviikolla edullisimmat tarjoukset Kreikkaan alkavat 599 eurosta ja Oulun lähdöt Gran Canarialle 550 eurosta.

- Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvien on syytä tällä hetkellä harkita rahan- ja ajankäyttönsä tarkkaan ja miettiä, onko fiksumpaa varata äkkilähtö suoraan kotikentältä vai ehkä sittenkin tulla bussilla tai vaihtolennolla Helsinki-Vantaalle, neuvoo Krenn.

Ajankohtaiset äkkilähtötarjoukset kaikilta lähtökentiltä löytyvät Rantapallon äkkilähtöhaun avulla. Hyödyksi syyslomatkan metsästyksessä on myös matkavahti, jonka käyttäjä voi asettaa seuraamaan tarjouksia puolestaan.

Lisätiedot 

Riikka Krenn, päätoimittaja
riikka.krenn@rantapallo.fi
020 1985 621

http://www.rantapallo.fi
 
Rantapallon äkkilähtöhaku: http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/

 

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs