Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Uusi Scandic Continental -hotelli tuo lisää majoituskapasiteettia Tukholman keskeisimmälle paikalle

Scandic Hotels

Uusi Scandic Continental -hotelli tuo lisää majoituskapasiteettia Tukholman keskeisimmälle paikalle

Tiedote.
Julkaistu: 06.04.2016 klo 11:16
Julkaisija: Scandic Hotels

Scandic on avannut uuden kokoushotellin Tukholman ydinkeskustaan, vastapäätä keskusrautatieasemaa. Scandic Continental on luonnollinen tapaamis- ja virkistäytymispaikka keskellä vilkasta liikealuetta. Uusi hotelli vastaa Tukholman alueen kasvavaan hotellitarpeeseen, ja varauksien määrä ylitti odotukset jo ennen hotellin avautumista.

Viime vuonna Tukholman läänissä rekisteröitiin lähes 13 miljoonaa hotelliyöpymistä. Kasvua edelliseen vuoteen oli 10 prosenttia*. Arvioiden mukaan Tukholman alueella tarvitaan yli 5 000 hotellihuonetta lisää vuoteen 2020 mennessä**. “Tukholma houkuttelee yhä enemmän liikematkustajia ja turisteja, ja hotellikapasiteettia tarvitaan lisää. Kiinnostus on ollut suurta jo ennen hotellin avaamista. Heti ensimmäisenä yönä hotellissa oli yli 400 vierasta ja tällä viikolla hotelli on täyteen varattu”, kertoo Peter Storckenfeldt, Scandic Continental Tukholman hotellinjohtaja.

Tukholman keskeisin sijainti
Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan Tukholman sydämessä, lähellä ostoskatuja, viihdettä ja ravintoloita. Stockholm Centralstation -keskusasema on pääsisäänkäyntiä vastapäätä, joten hotellin aulasta pääsee suoraan metroon, junaan sekä Arlanda Express -lentoasemajunaan.

Scandic Continental on jo kolmas samanniminen hotelli samalla sijainnilla. Ensimmäinen oli vuonna 1878 avattu W6-hotelli, joka vaihtoi nimensä Continentaliksi vuonna 1899. Samalle tontille rakennettiin toinen Continental-niminen hotelli yhtä aikaa metron rakentamisen kanssa 1960-luvulla. ”On hienoa avata kolmannen sukupolven Continental-hotelli tällä sijainnilla. Hotelli on mielenkiintoinen tapaamispaikka hotellivieraiden lisäksi myös lounasvieraille, ohikulkijoille, jotka voivat ostaa aamukahvin matkalla töihin tai jäädä nauttimaan suosikkijuomaansa ja ihailemaan upeita maisemia hotellin kattoterassilta”, sanoo Peter Storckenfeldt.

Suunniteltu liikematkustajille
Scandic Continental on räätälöity nykyajan liikematkustajille. Aulassa on mahdollisuus työskennellä tai järjestää spontaaneja tapaamisia. Hotellin vieraat voivat kirjautua Scandic Continental Residents -palveluun, jonka avulla voi luoda verkostoja paikalla olevien liike-elämän ammattilaisten kanssa, joita ei ehkä muuten tapaisi.

Scandic Continental -hotellissa on 392 huonetta ja kokoustilat jopa 900 osallistujalle. Kokoustiloja löytyy erilaisiin tarpeisiin seminaareista hallituksen kokouksiin tai luoviin ideointipalavereihin vaikka pingispöydän ympärillä. Hotellissa on myös saunaosasto, jossa on kuntohuone ja sauna. Scandic Continentalin avautuessa hotellissa on yli 150 työntekijää, jotka edustavat yli 30 kansallisuutta. Useimmat palkattiin hotelliin marraskuussa pidetyn rekrytointipäivän aikana, jolloin yli 1 000 henkilöä haastateltiin. 

Lisätietoja:

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

www.scandichotels.fi

*http://www.stockholmbusinessregion.se/Global/About%20Us/Publikationer/Statistics_december_en.pdf
**http://www.stockholmbusinessregion.se/Global/Stockholm%20Hotel%20Report%202014%20ENG.pdf

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on 230 hotellia ja lähes 42 000 hotellihuonetta seitsemässä maassa. Tavoitteenamme on asiakkaidemme viihtyminen, tulivatpa he meille majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina myös ympäristöön ja sosiaaliseen vastuuseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs