Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Tiedotustilaisuus Pirkko Arstilan musiikkifantasiasta Kumiseva hanki

Rovaniemen Teatteri

Tiedotustilaisuus Pirkko Arstilan musiikkifantasiasta Kumiseva hanki

Kutsu.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 10:54
Julkaisija: Rovaniemen Teatteri

Olet tervetullut Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatterin tiedotustilaisuuteen, jonka aiheena on musiikkifantasia Kumiseva hanki.

Aika: maanantaina 9.11.2015 klo 13–14 
Paikka: suuri näyttämö Tieva ja Lappia-ravintola, Lappia-talon toinen kerros

Kumiseva hanki -musiikkifantasia pohjautuu Pirkko Arstilan käsikirjoitukseen, johon Seppo "Paroni" Paakkunainen on tehnyt sävellyksen. Näytelmä on Rovaniemen Teatterin tuotanto, joka on saanut apuvoimia Kulttuurirahastolta, Kansalaisfoorumilta sekä Rovaniemen Matkailu ja Markkinoinnilta. Esitykset ovat Lappia-talon päänäyttämöllä 12.11.2015–4.3.2016.

Kumiseva hanki kertoo tarinan lentonoidasta ja tuo näyttämölle teatteria, tanssia sekä Seitakuoron. Lavalla nähdään 34 hengen esiintyjäkaartin lisäksi lappilaisten oppilaitosten kädenjälkeä puvustuksessa, lavastuksessa ja maskeerauksissa. Kumiseva hanki myös leviää teatteritalon ulkopuolelle muun muassa tanssi- ja tulitaidetapahtumana sekä katudraamana.

Musiikkifantasia on suunnattu kotimaisen teatteriyleisön lisäksi matkailijoille. Sen esityskieli on suomi mutta juonta on helppo seurata kieltä ymmärtämättä. Lisäksi näytelmän käsiohjelma sisältää juoniselosteen englanniksi.

Maanantain 9.11. tilaisuudessa näet katkelman Kumisevasta hangesta ja ohjaaja Hannu Friman kertoo musiikkifantasian taustoista. Sen jälkeen tarjoamme kahvit Lappia-ravintolassa, jossa sinulla on mahdollisuus haastatella esityksen tekijöitä.

Lisätietoja saat Rovaniemen Teatterin Kati Kuhalta kati.kuha@rovaniemi.fi 040 7686672 ja Kirsi Jääsköltä kirsi-inari.jaasko@rovaniemi.fi, 0400 974702.

Rovaniemen Teatteri–Lapin Alueteatteri tarjoaa laajan valikoiman esityksiä erikoisuutenaan paikallisuus.Sen toimintaa ylläpitää Lapin Alueteatteriyhdistys, jonka jäseninä on 14 Lapin kuntaa. Katsojilla on vuosittain valittavanaan reilut 200 näytöstä lasten- ja musiikkiteatteria, klassikoita ja uutuuksia, komediaa ja draamaa. Monet niistä pohjautuvat lappilaisten kirjailijoiden teoksiin tai alueellisiin aiheisiin. 

Rovaniemen Teatteri on elokuussa 2015 palannut Alvar Aallon Lappia-taloon, joka on läpikäynyt peruskorjauksen ja restauroinnin. Teatterin esityksiä pääsee näkemään talon kolmen näyttämön lisäksi alueteatterin tuomina Lapin kunnissa. Suomen pohjoisimmasta ammattiteatterista saa myös puitteet tilaisuuksien järjestämiseen, koulutusta työyhteisöille sekä työpajoja aikuisille, lapsille ja nuorille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs