Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Tahkon huima huhtikuu

Kuopio-Tahko Markkinointi

Tahkon huima huhtikuu

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 15:11
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Tahkolla on tiedossa kaikkien aikojen vilkkain huhtikuu. Laskettelurinteet ovat täydellisessä kunnossa, mielenkiintoisia tapahtumia on tiedossa ja artistikattaus on aivan maan kärkitasoa.

 

Rinteet parhaimmillaan

Tällä hetkellä avoinna ovat kaikki Tahkon 24 rinnettä ja ne tulevat kestämään pitkään. Alkuvuoden pitkän pakkasjakson aikana saatiin rinteisiin tykitettyä vankka kerros lunta ja näin pitkä kausi on saatu turvattua.

”Rinteet eivät varmaankaan koskaan ole olleet tässä vaiheessa paremmassa kunnossa. Odotamme, että kausi jatkuu pitkälle huhtikuun loppupuolelle”, iloitsee Tahkonrinteiden kaupallinen johtaja Pasi Martikainen.

”Kevään viikonloppuina rinteessä on vipinää. Hyvinä päivinä rinteessä saattaa käydä jopa 5000-7000 laskettelijaa”, kertoo Martikainen. ”Mutta ei se mitään, meille kyllä mahtuu”, hän jatkaa myhäillen.

 

Pehkubaari juhlii 20 vuotista taivaltaan

Kaikkien tuntema rinneravintola Pehkubaari täyttää 20 vuotta ja sitä juhlitaan 8.-9.4.2016. Juhlavuoden kunniaksi after skin legendaarisena alkulähteenä Suomessa tunnettu Pehku on päättänyt järjestää ensimmäiset pöydällätanssin SM-kisat. Karsinnat pyörivät Pehkussa koko kevättalven ja mestaruudet ratkotaan 8.-9.4. juhlaviikonlopun semifinaalissa ja finaalissa.

Pöydällätanssin finaalipäivä huipentuu pääesiintyjä Jari Sillanpään konserttiin, joka järjestetään uniikilla tavalla Tahkon huipulla Pehkubaarin ympäristössä. Paikalle tähän ilmaiskonserttiin odotetaan jopa 1500 osallistujaa.

”Kerranhan sitä vain nuoria ollaan ja näin parinkympin iässä on syytä juhlia isosti. Meille ovat tuolloin kaikki tervetulleita, mutta mielellään suksilla hissilipun ostamalla. Mikäli ei pysty monoja vetämään jalkaan, niin silloin on vaihtoehtona taksi tai bilebussi, johon on rajoitetusti tilaa. Kävelijöitä tai yksityisautoilijoita ei nyt oteta mukaan”, linjailee Pehkun yrittäjä Jaana Sahlman.

 

ExtremeRun tempaistaan jälleen Tahkolla

Tahko ExtremeRun jatkaa energistä kevätperinnettä Tahkolla ja jälleen urhoolliset osallistujat kiertävät esterataa 16.4.2016. Viime vuonna Tahkon Winter ExtremeRun sai suuren suosion ja yli 800 osallistujaa taisteli radalla. Tänä vuonna ennakkoilmoittautuminen on sujunut kovaa tahtia ja odotettavissa onkin kaikkien aikojen ExtremeRun –karnevaalit Tahkolla ja isosti osallistujia.

”Ennakkoilmoittautuminen on sujunut hienosti ja odotettavissa on kaikkien aikojen kisa. Viimevuotinen osallistujaennätys on historiaa ja ihmettelen, jos ei tuhat osallistujaa mene rikki”, summailee tapahtumapäällikkö Mika Hirvinen.

Sarjoja ExtremeRunissa on sekä kilpailuhenkisille että itsensä voittajille eli nautiskelijoille. Tapahtumassa onkin muodostunut hauska pukeutumistraditio, joten radalla tullaan näkemään näyttäviä suorituksia sekä värikkäitä asuja.

Tapahtuman kruunaa After Run –jatkobileet Piazzalla, joten tapahtuma on kokonaisvaltainen kokemus.

 

Suomen kovimmat esiintyjät Tahkolle

Tunnettu tosiasia on, että Tahko on Suomen bilepäämaja keväisin ja näin tulee olemaan myös tänä vuonna. Tästä pitävät huolta Suomen ykkösrivin artistit, joista mm. Paula Koivuniemi ja Olavi Uusivirta nähdään huhtikuussa Itä-Suomen suurimmassa yökerhossa, Tahkon Piazzalla. Myös Sanni, Stig ja JVG esiintyvät Tahkolla huhtikuussa. Perinteisen tanssin ystäviä hemmotellaan Tahko Spa Hotellin talvilavatansseissa, jossa huhtikuun tanssittajina ovat mm. Johanna Pakonen, Tarja Lunnas sekä Suvi Karjula orkestereineen.

 

Lisää tietoa

  • Tahkonrinteet, Pasi Martikainen, puh: 040 757 5168
  • Pehkubaari, Jaana Sahlman, puh: 044 067 1808
  • Kuopio-Tahko Markkinointi Oy, Wille Markkanen, puh: 044 553 7775

Liitetiedostot

Kuvat: Kuopio-Tahko Markkinointi Oy

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs