Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Sokos Hotels och Nordic Choice Hotels förenar sina stamkundsprogram

Sokos Hotels

Sokos Hotels och Nordic Choice Hotels förenar sina stamkundsprogram

Pressmeddelande.
Publicerad: 29.09.2011 kl. 13:00
Utgivare: Sokos Hotels

Sokos Hotels, den största hotellkedjan i Finland, och Nordic Choice Hotels, den ledande hotellkedjan i Norden, förenar sina krafter i stamkundsmarknadsföring. Genom samarbetsavtalet som ingåtts samlar stamkunder poäng i varandras hotell i sju länder.

 

Förmånen gäller Sokos Hotels S-Card och Nordic Choice Club-kort, som fungerar från och med den 1 december 2011 i över 220 hotell i Finland, Sverige, Norge, Danmark samt i S:t Petersburg, Tallinn och Riga.

 

– Att skapa stamkundsförhållanden är en av de strategiska hörnstenarna hos vår kedja. En central del av det är S-Card, stamkundsprogrammet för affärsresande. Nu utökar vi programmet till att innefatta de centrala resmålen i Sverige, Norge och Danmark. Detta gynnar alla S-Card-kunder som reser i Norden, säger Harri Ojanperä, kedjechef för Sokos Hotels.

 

– Samtidigt får vi en möjlighet att marknadsföra Sokos Hotels för drygt en halv miljon stamkunder vid Nordic Choice Hotels, tillägger Ojanperä.

 

Nordic Choice Hotels är mycket nöjd med att få en partner i Finland och tror att samarbetet kommer att öka volymen för resande mellan de nordiska länderna.

 

– Vi har redan länge velat införa Finland i vårt utbud. Nu sker det med den bästa möjliga partnern. Sokos Hotels nätverk betjänar såväl affärs- som fritidsresenärer på ett fint sätt. Tillsammans känner vi dem som reser mest i våra länder. Vi tror att samarbetet kommer att öka resandet mellan de nordiska länderna, säger Petter A. Stordalen, ägare och styrelseordförande vid Nordic Choice Hotels.

 

Det finns 51 Sokos Hotels i Finland, Tallinn och S:t Petersburg och över 170 Nordic Choice-hotell i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum.

 

Ytterligare information:

SOK Styrenheten för resebransch, kedjedirektör Harri Ojanperä, tel. 0500 421 175, harri.ojanpera@sok.fi

SOK Styrenheten för resebransch, marknadsföringdirektör Outi Vitie,tel. 050 66287, outi.vitie@sok.fi

Nordic Choice Hotels, PR & Communications, Benedicte Brinchmann, tel. +47 99 48 52 77, benedicte.brinchmann@choice.no

Presskontakt: Mailand Communications, Aino Laakso, tel. 050 5538831, aino.laakso@mailand.fi

Sokos Hotels är den ledande hotellkedjan i Finland 51 hotell i Finland, Tallinn och S:t Petersburg ingår i S-gruppens Sokos Hotels-kedja. Alla hotell är belägna i centrum av städer eller centralt vid fritidsattraktioner, vid goda trafikförbindelser. Förutom logi erbjuder Sokos Hotels mångsidiga konferens- och restaurangtjänster, bekvämt under ett och samma tak. I anslutning till hotellen finns städernas bästa mat- och sällskapsrestauranger samt ställen att fira kväll på. I S-gruppens affärsområde resebranschen och bespisningsverksamhet ingår flera nationella restaurangkedjor och två hotellkedjor, Sokos Hotels och Radisson Blu Hotels & Resorts. Förutom kedjorna ingår ett stort antal fristående restauranger i S-gruppen. Finland idkar såväl regionhandelslagen som SOK:s dotterbolag Sokotel Oy verksamhet inom resebranschen och bespisningsverksamhet. Vid slutet av år 2010 hade S-gruppen totalt 728 restaurangverksamhetsställen och 58 hotell i Finland. S-Card är ett stamkundskort för affärsresande. Det finns över 50 000 kortinnehavare. Med S-Card får innehavaren mångsidiga tjänsteförmåner och S-poäng i Sokos Hotels och hotellrestauranger, i S-gruppens restaurangkedjor, i Radisson Blu-hotell i Finland samt från och med den 1 december 2011 även i Nordic Choice-hotell i Norden och i Baltikum. Det finns två nivåer i programmet, S-Card och S-Card Premium. www.scard.fi Nordic Choice Hotels är den största hotellkedjan i Norden Nordic Choice Hotels har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum. Bolaget har sammanlagt över 170 hotell på över 100 orter, vilket gör det till den största hotellkedjan i Norden, räknat såväl i antal hotell som i bäddplatser. Till bolaget hör hotellen Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion och Clarion Collection i Skandinavien och Baltikum. Utöver detta driver bolaget gruppen Nordic Hotels and Resorts med sex hotell med individuell prägel. Alla hotell i bolaget har ISO 14001-certifiering. Antalet medarbetare är över 9 200. Kedjan ägs av den norska placeraren Petter A. Stordalen. Nordic Choice Hotels hör till den internationella Choice-gruppen. Nordic Choice Club har över en halv miljon stamkunder och är Nordens största stamkundsprogram. Programmet har fyra nivåer: blue, silver, gold och platinum. www.choiceclub.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs