Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Scandic To Go -hotellihuone avataan matkailijoille ensi kesänä - Scandic tarjoaa inspiroivia hotellikokemuksia

Scandic Hotels

Scandic To Go -hotellihuone avataan matkailijoille ensi kesänä - Scandic tarjoaa inspiroivia hotellikokemuksia

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 10:14
Julkaisija: Scandic Hotels

Pohjoismaiden johtava hotelliketju Scandic kehittää jatkuvasti palveluaan mahdollistaakseen ainutlaatuiset elämykset nykypäivän matkailijoille. Ensi kesänä Scandic avaa yöpymiskäyttöön viime vuonna esittelemänsä ainutlaatuisen konttiin rakennetun Scandic To Go -hotellihuoneen. Huone on varustettu samoilla tasokkailla mukavuuksilla kuin Scandicin viimeaikoina uudistetut hotellihuoneet. 

Matkailijoilla on ensi kesänä mahdollisuus kokea ainutlaatuinen hotellielämys, kun Scandic avaa Scandic To Go -hotellihuoneen varattavaksi Suomessa. Scandic To Go -hotellihuoneen ensimmäinen varattava kohde on Tammisaaressa meren äärellä, Stallörenin puistossa. Yöpymisen voi varata juhannuksen aikaan 17.–21.6. Muut kesän varattavat kohteet ja ajankohdat julkaistaan kevään aikana. Lisäksi Scandicin nettisivuilla huonetta voi käydä toivomassa haluamaansa kohteeseen.

”Näemme, että ihmiset janoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja haluavat uusia elämyksiä. Kaikilla mukavuuksilla varustettu Scandic To Go -hotellihuone antaa mahdollisuuden yöpyä viihtyisästi upeissa kohteissa, keskellä kauneinta kesämaisemaa. Scandic To Go -huone herätti viime vuonna suurta kiinnostusta ja nyt pystymme tarjoamaan matkailijoille mahdollisuuden ikimuistoiseen yöpymiseen”, kertoo Scandicin toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Scandic To Go -hotellihuone edustaa uutta Scandicia. Scandic on viime vuosina panostanut merkittävästi hotellien ja palveluiden kehittämiseen palvellakseen asiakkaitaan paremmin. Lukuisia hotelleja niin Suomessa kuin maailmalla on uudistettu vastaamaan nykypäivän matkustajien vaatimuksiin.

”Scandic To Go:n avulla haluamme herättää uteliaisuutta ja näyttää mitä Scandic on tänä päivänä – innovatiivinen ja moderni hotelliketju, joka jatkuvasti kehittää ja parantaa palveluaan. Perusajatuksemme on kuitenkin säilynyt ennallaan: meille tärkeintä on se, että vierailijamme viihtyvät”, kertoo Scandicin toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Scandic To Go -hotellihuone

Scandic To Go on 18 m² kokoinen konttiin rakennettu ylellinen hotellihuone, joka mahdollistaa tasokkaan hotelliasumisen lähes missä tahansa.  Huone on sisustettu inspiroivalla tyylillä, Scandicin hiljattain uudistettujen hotellihuoneiden mukaisesti. Huone sisältää kaikki hotellihuoneen mukavuudet, kuten vuoteet neljälle, oleskelualueen sekä TV:n, ilmaisen wifin, ilmastoinnin ja täysin varustellun kylpyhuoneen. Lisäksi konttihotellissa on terassi, jossa voi nautiskella esimerkiksi auringonlaskun maisemista tai syödä aamiaisen. Huoneen sisustuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Doos, joka on toteuttanut Scandicille useita hotelliuudistuksia.

Yöpyminen Scandic To Go -hotellihuoneessa maksaa 290 euroa/yö sisältäen aamiaisen. Huoneessa voi yöpyä jopa 4 henkilöä − kaksi 90 cm vuoteissa ja kaksi vuodesohvalla.

Lisätietoa ja varattavat kohteet osoitteessa www.scandichotels.fi/togo. Scandic To Go -hotellihuoneeseen voi käydä tutustumassa Matkamessuilla Scandicin osastolla 6K101.

Uusi Scandic

Scandic on viime vuosina panostanut merkittävästi asiakaskokemuksen parantamiseen.

  • Yhdessä hotellikiinteistöyhtiö Pandoxin kanssa on toteutettu Pohjois-Euroopan suurin hotelliuudistus, jossa on investoitu yhteensä 170 miljoonaa euroa lähes 30 ketjun hotelliin.
  • Suomessa vuonna 2014 uudistettuja hotelleja ovat Scandic Park Helsinki (entinen Scandic Continental), Scandic Kuopio ja Scandic Rosendahl. Lisäksi parin viime vuoden aikana Suomessa on avattu kaksi täysin uutta hotellia: Scandic Tampere Station ja Scandic Paasi Helsingissä. Muissa maissa viimeisen kolmen vuoden aikana avattuja ja uudistettuja hotelleja ovat mm. Scandic Grand Central ja Scandic Victoria Tower Tukholmassa, Scandic Rubinen ja Scandic Europa Göteborgissa, Scandic Vulkan Oslossa sekä Scandic Hamburg Emporio Hampurissa.
  • Scandic on panostanut ruokatuotteeseen ja tuonut markkinoille persoonallisia ravintoloita kuten Ravintola Famun Helsinkiin, Ravintola KG:n Espooseen ja Jamie Oliverin kansainvälisesti arvostetun Jamie’s Italian ravintolan Tukholmaan.
  • Rica-hotelliketjun 72 hotellin hankkiminen Norjassa ja Ruotsissa kasvattivat Scandicin Pohjoismaiden suurimmaksi hotelliketjuksi.

Lisätietoja:

Aki Käyhkö, toimitusjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 509 98 00, aki.kayhko@scandichotels.com

 

 

Liitetiedostot

Scandic Hotels
Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on Rica hotellien yrityskaupan myötä 230 hotellia. Scandicin 13 000 työntekijää pyrkivät joka päivä yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja esteettömyyteen. www.scandichotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs