Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Runoutta ja ruoanlaittoa - Marilyn Monroen arki

Lappeenrannan kaupunki

Runoutta ja ruoanlaittoa - Marilyn Monroen arki

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 15:46
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Runoutta ja ruoanlaittoa – Marilyn Monroen arki

Lappeenrannan museoiden syksyn ensimmäisessä museoklubissa ke 14.9. klo 17 tutustutaan Marilyn Monroen arkeen. Marilyn, alkuperäiseltä nimeltään Norma Jean Mortenson, syntyi Los Angelesissa 1. kesäkuuta 1926. Mikäli tähti eläisi, hän täyttäisi tänä vuonna 90 vuotta.

Museoklubissa keskitytään Marilynin arkeen, niin työhön kuin vapaa-aikaan. Klubissa kurkistetaan myös Marilynin julkisuuskuvan taakse ja tutustutaan naiseen, joka rakasti puutarhanhoitoa ja ruoanlaittoa, runoja ja taidetta, lapsia ja eläimiä, opiskelua ja rauhallisia koti-iltoja. Marilyn oli aikaansa edellä myös ihmisoikeusasioissa.

Aiheesta alustaa Marilynin elämään perehtynyt kotitalousopettaja Sirkku Aaltonen, joka on myös kirjoittanut Pro gradu -työnsä Marilynin suhteesta ruokaan.

Museoklubi pidetään Etelä-Karjalan museon pienoisteatterissa, Kristiinankatu 15, ke 14.9. klo 17 - 18:30. Museoklubi on kaikille avoin ja ilmainen klubi, joka kokoontuu neljä kertaa vuodessa. Klubi-iltaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tervetuloa museoklubiin!

Mona Taipale

amanuenssi / curator

Lappeenrannan taidemuseo / Lappeenranta Art Museum

+ 358 40 563 7618

mona.taipale@lappeenranta.fi

 

 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs