Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Rantasipi Pohjanhovi jakoi erikoiskunniakirjan Lapland Incomingille pitkäaikaisesta yhteistyöstä – Lapland Incomingin ryhmät majoittuvat hotellissa huippusesonkina jopa 13 000 yötä

Restel Oy

Rantasipi Pohjanhovi jakoi erikoiskunniakirjan Lapland Incomingille pitkäaikaisesta yhteistyöstä – Lapland Incomingin ryhmät majoittuvat hotellissa huippusesonkina jopa 13 000 yötä

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2014 klo 10:11
Julkaisija: Restel Oy

Kunniakirjan luovutus tapahtui 30.9.2014 klo 19.00 Rantasipi Pohjanhovissa järjestetyssä juhlatilaisuudessa. Paikalla olivat kunniakirjan Lapland Incomingin puolesta vastaanottanut toimitusjohtaja Simon Biton sekä huomionosoituksen yhdessä luovuttaneet Restelin toimialajohtaja Jari Laine, Pohjois-Suomen aluejohtaja Alpo Leinonen, Rantasipi Pohjanhovin hotellinjohtaja Päivi Olkkonen ja Restelin myyntijohtajana yhteistyön käynnistänyt Deiv Salutskij. Kunniakirjalla Resteliin kuuluva Rantasipi Pohjanhovi haluaa kiittää Lapland Incomingia jo lähes vuosikymmenen kestäneestä yhteistyöstä, jonka myötä israelilaismatkaajat ovat päässeet tutustumaan Rovaniemen ja Lapin matkailumahdollisuuksiin.

”Sijaintinsa lisäksi Rantasipi Pohjanhovilla on muun muassa mielenkiintoinen tarina, hyvä keittiö sekä joustava ja kokenut henkilökunta. Kokemuksesta on hyötyä, kun puhutaan jopa 160 henkilön suurryhmien majoittamisesta viikoksi ja ylikin. Hotellissa on oma uima-allas ja kokoustiloja esimerkiksi rukoushetkien järjestämiseen. Lisäksi hotellin yhteydestä löytyy myös muita ohjelmapalvelujen tarjoajia”, summaa Lapland Incomingin Simon Biton syitä, miksi Rantasipi Pohjanhovi on valikoitunut yrityksensä luottokumppaniksi Rovaniemellä. ”Arvostamme, että hotellinjohtaja Päivi Olkkonen auttaa ryhmiä käytännön järjestelyjen kanssa. Lisäksi Restelin Deiv Salutskij on alusta lähtien ymmärtänyt israelilaisten tarpeet ja toiveet. Olemme tehneet yhdessä Tel Avivissa Lapland-seminaareja edistäen Lapin tunnettuutta”, kertoo Biton.

”Yhteistyömme on perustunut molemminpuoliseen tahtotilaan tarjota israelilaisille asiakkaille ikimuistoinen matkailuelämys, toistemme arvojen kunnioittamiseen ja luottamukseen”, kertoo yhteistyön rakentamisessa Restelin puolelta vahvasti mukana ollut Deiv Salutskij. Rantasipi Pohjanhovin Päivi Olkkonen on samoilla linjoilla: ”Kuten Deiv totesi, luottamus ja avoimuus ovat tärkeitä tekijöitä pitkäaikaista kumppanuutta rakennettaessa. Hotellille on tärkeää saada palaute heti paikan päällä asiakkaiden ollessa vielä majoittumassa, jotta toimintaa voidaan ohjata ja muuttaa siten, että kokemuksesta muotoutuu toivottu elämys.”

Rantasipi Pohjanhovissa kuunnellaan asiakasta herkällä korvalla. ”Suunnittelimme muun muassa tulevan sesongin buffetpöydän valikoiman sopivuutta ryhmille Lapland Incomingin kanssa. Näin voimme parhaiten ottaa huomioon vieraidemme ruokatoiveet ja jopa kosher-ruokailijoiden erikoisruokavaliot”, Päivi Olkkonen kertoo ja jatkaa: ”Lapland Incomingilla on meillä oma yhteyshenkilö, jonka puoleen he voivat kääntyä koska tahansa. Näin voimme taata osaltamme, että järjestelyt toteutuvat jouhevasti, vaikka ryhmien ohjelma muuttuisikin lyhyelläkin varoitusajalla.”

Lapland Incomingin ryhmät yöpyvät helmi–maaliskuun huippusesonkina Rantasipi Pohjanhovissa keskimäärin 13 000 vuorokautta. Israelilaisille Napapiirin seutu on poikkeuksellinen matkailukohde. Ryhmät käyttävät laajasti alueen matkailu- ja muita palveluita.

 

Lisätietoja:

Restel Oy, Rantasipi Pohjanhovi, hotellinjohtaja Päivi Olkkonen, puh. 040 512 3278, s-posti paivi.olkkonen@restel.fi

Restel Oy, Deiv Salutskij, puh. 040 551 3252, s-posti deiv.salutskij@restel.fi

Lapland Incoming, toimitusjohtaja Simon Biton, puh. 040 184 7720, s-posti lappland.incoming@pp.inet.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 47 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s-ketju, Blok, Mario, Lauantai, Bambu, Wanha Mestari -ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King -ravintolat.

 

Kuvassa vasemmalta oikealle: Tiina Biton, Päivi Olkkonen, Simon Biton, Jari Laine, Deiv Salutskij ja Alpo Leinonen

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs