Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Rantasipi Airport Hotel & Congress Center vuoden kokoushotelliksi neljännen kerran peräkkäin

Restel Hotel Group

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center vuoden kokoushotelliksi neljännen kerran peräkkäin

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2015 klo 12:15
Julkaisija: Restel Hotel Group

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center on valittu vuoden kokoushotelliksi jo neljäntenä vuotena peräkkäin. Vuoden kokoushotellin valitsee vuosittain koulutus- ja konsultointiyritys Mercuri International Oy. Valinnassa korostettiin Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin kokonaistoimintaa onnistuneiden tilaisuuksien toteuttamisessa. Kunniamaininta jaettiin 25.3.2015 Kongressimessujen yhteydessä.

Valitsijat kiittivät Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin kokous- ja myyntipalvelun ammattitaidon ja palveluhalukkuuden erinomaisuutta – tekemisessä huokuu aito ammattiylpeys. Lisäksi Mercurin asiakkaat ja koulutuksiin osallistujat arvostavat Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin nykyaikaisia, valoisia ja muunneltavia tiloja ja puitteita. Kokoushotelli sijaitsee myös hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä lentokentän läheisyydessä. Mercuri International Oy on valinnut vuoden parhaan kokoushotellin vuodesta 1986 lähtien.

”Onnistunut kokous, valmennus tai muu tilaisuus on aina kiinni sisällön lisäksi myös puitteista. Tärkein kriteeri on tilojen toimivuus ja kokouspalvelu, joka varmistaa, että kaikki on kunnossa ja pelaa ikään kuin ”huomaamatta”. Ei pidä myöskään unohtaa ilmapiirin ja tarjoilujen merkitystä. Se mikä on meille tai kokouspaikalle arkipäivää, on aina erityinen päivä asiakkaillemme”, sanoo Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Peter Kietz.

Vuoden kokoushotellin valinta perustuu Mercurin kouluttajilta ja tilaisuuksiin osallistuneilta asiakkailta saatuun palautteeseen. Mercuri kerää jokaisen koulutus- ja valmennustilaisuuden jälkeen palautteen koulutuspaikan tasosta ja toiminnasta.

”Olemme erittäin otettuja kunniamaininnasta. Hyvä palvelu ja tasokas tarjoilu eivät ole itsestään selvyys, siihen tarvitaan hyvät esimiehet ja osaava henkilökunta. Tilanneherkkyys ja joustavuus ovat osa päivittäisiä rutiinejamme”, kertoo Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin hotellinjohtaja Katja Puistola.

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center tarjoaa useita kymmeniä valoisia ja toimivia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu yli 600 henkilöä. Rantasipi Airport Hotel & Congress Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaan Aviapoliksessa.

Mercuri International Oy valitsi vuoden parhaan kokoushotellin nyt 29. kerran. Kunniamaininnasta kilvoittelee vuosittain liki 30 Mercurin käyttämää kokous- ja kongressihotellia. Sen valmennustilaisuuksiin osallistuu vuosittain noin 25 000 henkilöä.

Lisätietoja:

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center, Katja Puistola, hotellinjohtaja, katja.puistola@restel.fi, 040 552 8847

Mercuri International, Peter Kietz, toimitusjohtaja, peter.kietz@mercuri.fi, 040 545 6857

www.rantasipi.fi, www.restel.fi

Rantasipi-ketjuun kuuluu kylpylä- sekä kokoushotelleja eri puolella Suomea. Kokous- ja aktiiviohjelmat, sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan- kuin liikematkustajan tarpeisiin. Rantasipi-hotellit tarjoavat myös monipuoliset ja vaihtuvat oheispalvelut. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja ulkoaktiviteettien osalta.

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotel Atlas Kuopio ja Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs