Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Pohjolan Liikenteen Helsinki–Kouvola–Lappeenranta-reitille muutoksia

Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenteen Helsinki–Kouvola–Lappeenranta-reitille muutoksia

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2015 klo 11:46
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenne uudistaa aikataulujaan ensi vuoden alussa Helsinki–Kouvola–Lappeenranta-reitillä.

Valtatien 6 aikatauluja ja reittejä uusitaan 1.1.2016 alkaen niin, että ne vastaavat entistä paremmin matkustustarpeita Kouvolan ja Lappeenrannan alueelta pääkaupunkiseudulle sekä Porvooseen. Viikoittain ajettavien vuorojen määrä säilyy lähes ennallaan, mutta yhteys Imatralle jää pois. Arkisin Lappeenrannasta klo 5.30 lähtevä uusi vuoro ei poikkea Porvoossa.

Helsingissä vuorot liikennöidään edelleen sujuvasti Itäkeskuksen kautta. Asiakkaita palvelevat jatkossa uudet Itäväylän varteen muuttuvat pikavuoropysäkit, jotka helpottavat alueen joukkoliikennettä.  

Bussiliput Pohjolan Liikenteen pikavuoroihin saa helposti omasta verkkokaupasta www.pohjolanliikenne.fi tai autosta kuljettajalta. Verkkokaupasta myös jatkuvasti uusia tarjouksia eri reiteille sekä lisätietoja lipuista ja aikatauluista. 

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Heikki Alanko, Pohjolan Liikenne, puh. 040 8623 745

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 900 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin.  Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs