Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Pohjolan Liikenteen bussimatkojen hinnat alenevat

Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenteen bussimatkojen hinnat alenevat

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2015 klo 13:39
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenne alentaa kaukoliikenteen pikavuoromatkojensa hintoja 10. huhtikuuta. Lippujen hinnat halpenevat sekä bussista että verkkokaupasta ostettaessa, jopa yli 20 prosenttia. Lisäksi verkkokaupassa on aina tarjolla useita yhteysvälejä ja tarjousmatkoja alkaen 3 euroa.

-     Hinnat alenevat huomattavasti, ja samalla säilytämme edelleen hyvät alennukset eri kohderyhmille, verkkokauppapäällikkö Ilona Pirhonen kertoo.

 

Halvimmat liput verkkokaupasta

Pohjolan Liikenteen omasta verkkokaupasta www.pohjolanliikenne.fi saa bussimatkat aina edullisimmin. Uutuutena verkkokaupasta saa nyt menopaluumatkojen paluun aina puoleen hintaan. Esimerkiksi Helsinki-Turku menopaluun hinta Peruslippuna on 12,60 euroa ja Joustavana lippuna 15,60 euroa. Joustavalla lipulla voi matkustaa 30 päivän aikana millä tahansa Pohjolan Liikenteen vuorolla lippuun merkityn matkan.  Tarjoushintaan Helsinki-Turku-matkan saa jopa viidellä eurolla.   

Eläkeläisten, opiskelijoiden, varus- ja siviilipalvelusmiesten sekä juniorien liput saa verkkokaupasta jopa alle puoleen hintaan.  Lisäksi verkkokaupassa on alennettu sarja- ja kausilippujen hintoja. Suosittu viiden matkan sarjalippu on opiskelijoiden lisäksi tarjolla nyt myös eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille sekä junioreille.

 

Bussista liput yhä edullisemmin

Bussista ostettujen pitkien pikavuoromatkojen hinnat laskevat jopa yli 20 prosenttia.

Eläkeläisten, opiskelijoiden sekä varus- ja siviilipalvelusmiesten liput saa bussista puoleen hintaan entistä lyhyemmille matkoille. Myös 6-16-vuotiaiden juniorien alennus on 50 prosenttia.  Alle 6-vuotiaat lapset matkustavat aina ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Aikuisten menopaluumatkoilla paluun saa puoleen hintaan bussista ostettaessa. Esimerkiksi Helsinki–Turku-välille yhden suunnan hinnaksi tulee näin 18,50 euroa. Liput voi bussissa maksaa käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla.

Pohjolan Liikenteen pikavuoroja liikennöidään reiteillä Helsinki-Kotka, Helsinki–Turku–Rauma, Helsinki–Kajaani, Helsinki–Karjaa–Tammisaari–Hanko, Helsinki–Porvoo–Kouvola–Lappeenranta–Imatra sekä Kotka–Lahti–Tampere.

Tietoa pikavuorotarjonnasta ja lipuista www.pohjolanliikenne.fi.

 

Lisätietoja: Verkkokauppapäällikkö Ilona Pirhonen, Oy Pohjolan Liikenne Ab, puh 040 8623 771

Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää 1000 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta 500 bussilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs