Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut: BrewDog Alpha POP 4,6 %

HOK-Elanto

OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut: BrewDog Alpha POP 4,6 %

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2014 klo 01:00
Julkaisija: HOK-Elanto

OlutHuoneet tarjoavat hanoistaan huhtikuussa maltillisesti humaloidun ruisalen laadustaan tunnetulta BrewDogilta. Olut on luonteeltaan hieman karamellimainen, maitosuklainen sekä aavistuksen sitrusmainen ja hedelmäinen.

OlutHuoneiden huhtikuun hanaolut tulee viime aikojen kohutuimmalta, Helsinkiin omaa baariaan suunnittelevalta skottipanimolta, BrewDogilta. Innovatiivinen ja räväköistä otteistaan tunnettu BrewDog tuo markkinoille kymmeniä uusia oluita vuosittain. Suomen ensiesiintymisensä OlutHuoneiden hanoissa tekee tällä kertaa Alpha POP -niminen uutuus.

Alpha POP on 4,6-prosenttinen ruisale, joka on humaloitu maltillisesti Columbus- ja Ahtanum-lajikkeilla. Näistä jälkimmäinen tunnetaan sitrusmaisesta ja kukkaketomaisesta aromistaan. Oluen tuoksussa erottaa myös mandariinia, vastaleikattua ruohoa ja ananasta, maun ollessa lievästi karamellimainen ja maitosuklainen.

BrewDog Alpha POP on tarjolla HOK-Elannon OlutHuoneissa huhtikuun ajan 0,4 litran tuopeissa asiakasomistajahintaan 7,40 €. Hinta ilman S-Etukorttia on 7,90 €.

HOK-Elannon OlutHuoneet: Amsterdam, Angleterre, Hádanka, Hostina, Joutsen, Kaisla, Kitty´s Public House, Kuikka, Milenka, Pošeidon, Rotterdam, Sailor´s, William K. (Annankatu, Kurvi, Sello, Mannerheimintie, Tennispalatsi, Kaari).

Osoitteet ja lisätiedot HOK-Elannon OlutHuoneista: www.oluthuone.fi

Lisätietoa:

Taisto Hännikäinen
ryhmäpäällikkö
OlutHuoneet
HOK-Elanto
puh. 010 76 60644
sähköposti: taisto.hannikainen@sok.fi 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs