Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Okki-lokki opastaa matkailijaa virtuaalisesti Hailuodossa

Oulun ammattikorkeakoulu

Okki-lokki opastaa matkailijaa virtuaalisesti Hailuodossa

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2013 klo 08:59
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Matkailua pyritään edistämään yhä useammin digitaalisen markkinoinnin keinoin. Yksi tapa erottua, on luoda kohteesta 3D-virtuaalimalli, jonka avulla kuluttajat voivat tutustua matkailukohteeseen ja sen yksityiskohtiin virtuaalimaailmassa.

Oulun seudun ammattikorkeakoulu (Oamk) toteutti yhteistyössä Stormbit Oy:n kanssa Hailuodon matkailukohteesta 3D-virtuaalimallin. Hankkeen ensisijaisena tavoitteena on Hailuodon matkailun edistäminen. Keskeisenä markkinointiviestinä on saaren luonto, eksotiikka, hiljaisuus, rauhallinen ympäristö ja meri – oikea tunnelma. Mallinnuksessa kesy Marjaniemen asukki Okki-lokki johdattaa kulkijaa pitkin Hailuodon maisemia.

Pilottituotannon tavoitteena on myös luoda toimiva palvelumalli, jolla lisätään maakunnan matkailukohteiden tunnettuutta ja kiinnostavuutta.

Hailuodosta tehty 3D-virtuaalimalli julkistetaan Oamkin Kotkantien kampuksella keskiviikkona 8.5. klo 12. Julkistamistilaisuudessa joukko Liminganlahden yhtenäiskoulun kuudesluokkalaisia tutustuu 3D-virtuaalimalliin. Oppilaat ovat lähdössä Hailuotoon leirikouluun 13.–15.5. ja he pääsevät mallinnuksen avulla tutustumaan leirikohteeseen jo etukäteen.

Lisätietoja

Jussi Kangasoja, projektipäällikkö, 050 574 2667, jussi.kangasoja@oamk.fi
Anna Timonen, tuottaja, 050 375 2978, anna.timonen@oamk.fi
Meri Piekkola, matkailu, 040 576 9800, hailuototourism@hailuoto.fi
Ilkka Tahvanainen, toimitusjohtaja, 040 745 9124, ilkka.tahvanainen@stormbit.fi

--

Virtuaalimatkailun sisältöpilotti (VirMa) on Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) hallinnoima lyhyt kehittämishanke, jossa toteutetaan yhdestä matkailukohteesta 3D-avusteinen virtuaalimaailmatuotanto.

Stormbit Oy on oululainen visuaalista 3D-sisältöä sekä -ratkaisuja tarjoava yritys, jonka palveluksessa on 10 henkilöä. Yritys toimii osoitteessa Tietotie 2, 90460 Oulunsalo.

Liitetiedostot

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs