Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Marskista ensimmäinen Scandicin Signature-hotelli Suomessa

Scandic Hotels

Marskista ensimmäinen Scandicin Signature-hotelli Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2016 klo 16:28
Julkaisija: Scandic Hotels

Scandic monipuolistaa hotellivalikoimaansa lanseeraamalla Signature-hotellikonseptin. Valikoituja Signature-hotelleja yhdistää omaleimainen luonne ja historia. Ensimmäiset ”by Scandic” -nimellä kulkevat hotellit avataan tänä vuonna Tukholmassa. Suomen esimmäinen uuden hotellikonseptin mukainen hotelli on perinteikäs keskustahotelli Scandic Marski, josta tulee Marski by Scandic vuonna 2018.

Scandic laajentaa Signature-hotelliensa tarjontaa Pohjoismaissa lähivuosina sekä uudistamalla nykyisiä että hankkimalla uusia hotelleja. Pohjoismaiden ensimmäinen Signature-hotelli on toukokuussa avautuva Haymarket by Scandic -hotelli Tukholmassa. Historiallisessa rakennuksessa Hötorgetin laidalla sijaitseva hotelli huokuu 1920-luvun glamour-henkeä. Myös seuraava uuden konseptin mukainen hotelli, Grand Central by Scandic, avataan Tukholmassa syksyllä 2016.

Tukholman hotelleja seuraavat Helsingin Scandic Marski ja Bergenissä sijaitseva arvostettu ja historiallisesti merkittävä Hotel Norge. Ainutlaatuisia Signature-hotelleja tullaan markkinoimaan ”by Scandic” -nimellä. Kaikille Signature-hotelleille yhteistä on niiden yksilölliset tilat, luonne ja historia. Ne ovat suosittuja tapaamispaikkoja sekä paikallisille että matkailijoille.

”Yksilöllisten hotellien avulla Scandic haluaa tarjota uniikkeja elämyksiä hotelleissa, joilla on vahva oma luonteensa. Helsingin Marski by Scandic on juuri tällainen hotelli, jolla on vaiherikas historia ja joka on luonteva tapaamispaikka myös kaupunkilaisille”, kertoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Marskin uudelleenbrändäyksen arvioidaan valmistuvan keväällä 2018, ja Hotel Norge avaa ovensa täysin uudistuneena vuoden 2018 puolivälissä.


Lisätietoja:

Kati Puukko, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Scandic Hotels Oy, puh.+358 40 563 7049, kati.puukko@scandichotels.com

www.scandichotels.fi

 

Kuva: toukokuussa Tukholmassa avattava Haymarket by Scandic -hotelli

Liitetiedostot

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on 230 hotellia ja lähes 42 000 hotellihuonetta seitsemässä maassa. Tavoitteenamme on asiakkaidemme viihtyminen, tulivatpa he meille majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina myös ympäristöön ja sosiaaliseen vastuuseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs