Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Lehdistötiedote: Restel ja Pohjoismaiden suurin kylpylä Flamingo Spa tiivistävät yhteistyötään

Restel Hotel Group

Lehdistötiedote: Restel ja Pohjoismaiden suurin kylpylä Flamingo Spa tiivistävät yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2012 klo 13:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 20.9.2012 klo 13.00

 

Vantaan Flamingo Spa Rantasipi-ketjun partneriksi

Restel ja Pohjoismaiden suurin kylpylä Flamingo Spa tiivistävät yhteistyötään


Rantasipi-ketju laajentaa tuotetarjontaansa Suomen johtavana kylpyläoperaattorina Vantaan Flamingo Span ja Restelin solmiessa partner-sopimuksen. Tällä sopimuksella Flamingo Spa liittyy osaksi Rantasipi-ketjun yhteismarkkinointia. Yhteistyö tulee lisäämään Restelin hotellien tarjoamaa palvelukokonaisuutta kokous-, liikematka- ja vapaa-ajan matkustamiseen. Flamingo Span ja Restelin palveluja voi varata Restelin hotellivarauspalvelun www.hotellimaailma.fi kautta, jossa on tarjolla Rantasipi-hotellien lisäksi Cumulus ja Holiday Inn -hotellien majoitus- ja tuotepaketteja.

 

Restelin ja Flamingo Span erinomaisesti toiminut yhteistyö saa jatkoa lokakuun 1. päivänä solmittavalla sopimuksella. Flamingo Spa liittyy osaksi Rantasipi-ketjun myyntiä ja markkinointia. Flamingo Span nimi tulee jatkossa olemaan Flamingospa Rantasipi partner.

”Flamingo Span laadukkaat puitteet ja palvelut tulevat täydentämään Rantasipi-ketjumme kylpylätarjontaa erityisesti pääkaupunkiseudulla. Pystymme vastaavasti tarjoamaan Flamingo Spalle koti- ja ulkomaan myyntiresurssejamme sekä Rantasipi-ketjun markkinointi- ja tuotekehitysosaamistamme”, kertoo Restel Oy:n toimialajohtaja Jari Laine.

”Uuden partner-sopimuksen ja myyntikanavan myötä tulemme tavoittamaan entistä laajemman yleisön ja näin ollen vahvistamaan myyntiämme. Flamingo Span läheisyydessä sijaitsevat Rantasipi, Holiday Inn ja Cumulus -hotellit pystyvät vastaavasti tarjoamaan kauttamme erilaisia kylpyläelämyksiä niin kokousmatkustajille kuin perheen kanssa lomailevillekin”, selventää Flamingospa Oy:n toimitusjohtaja Ari Laine.

Pohjoismaiden suurimman kylpylän Flamingo Span kokonaispinta-ala on yli 10 000m2, josta altaiden osuus on noin 1500 m2. Valikoimiin kuuluu 9 eri allasta, 4 eri liukumäkeä ja 8 erilaista saunaa. Flamingo Spa toteuttaa hyvinvointipalveluja monessa eri muodossa; lapsiperheille on tarjolla vesipuisto liukumäkineen sekä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari. Aikuisille elämyksiä tarjoaa Spa & Wellness ja Dayspa, joissa voi nauttia sekä kylpylän palveluista että erilaisista rentoutus- ja kauneushoidoista.

 

Flamingospa Oy, Ari Laine, puh. +358 (0)20 7785 250, ari.laine@flamingospa.fi

Restel Oy, toimialajohtaja Jari Laine, puh. +358 (0)9 733 5355, jari.laine@restel.fi

www.flamingospa.fi, www.rantasipi.fi, www.restel.fi

Kuvat ja logot: www.restel.fi/images

 

Rantasipi-hotellit ja -kylpylähotellit

Rantasipi-ketjun historia juontaa juurensa aina vuoteen 1965 asti. Tuolloin avattiin ketjun ensimmäinen hotelli, Ruuponsaari Viitasaarelle. Hotelli oli laatuaan Suomen ensimmäinen luontohotelli, jonka pääkohderyhmänä olivat lomailijat ja erityisesti perheet.

Nykyisin ketjuun kuuluu 12 yksilöllistä kylpylä- sekä kokoushotellia eri puolella Suomea. Huoneita Rantasipi-ketjussa on yli 2000. Kokous- ja aktiiviohjelmat, sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan kuin liikematkustajan tarpeisiin. Rantasipi-hotellit tarjoavat myös monipuoliset ja vaihtuvat oheispalvelut. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia lisävaihtoehtoja myös ulkoaktiviteettien osalta.

Rantasipi-kylpylähotelleihin kuuluvat Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko Hämeenlinnassa, Kylpylähotelli Rantasipi Eden Nokialla, Jyväskylässä sijaitseva Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori, Kylpylähotelli Rantasipi Tropiclandia Vaasassa, Hemmottelukylpylä Imatran Valtionhotelli, Rantasipi Siuntion kylpylä ja Ikaalisten Kylpylä. Tunnettuja kokoushotelleja ovat Rantasipi Forssa, Rantasipi Sveitsi Hyvinkäällä, Rantasipi Rukahovi, Rantasipi Pohjanhovi Rovaniemellä sekä Vantaalla sijaitsevat lentokenttähotelli Rantasipi Airport ja vuonna 2010 avattu, modernisti varusteltu Rantasipi Airport Congress Center.

 

Liitetiedostot

Restel Hotel Group

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä lähes 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Restel Hotel Groupiin kuuluu kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaiset Cumulus ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki sekä Hotelli Atlas Kuopio. www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs