Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Lappeenrannan joulunajan tapahtumat löytyvät 20.11. ilmestyvästä Joulu-lehdestä

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan joulunajan tapahtumat löytyvät 20.11. ilmestyvästä Joulu-lehdestä

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2014 klo 08:22
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Joulu-lehden kansikuva liitteenä tämän tiedotteen lopussa)

Lappeenrannan Joulu 2014 -lehti ilmestyy torstaina 20.11. Lehteen on koottu eri yhdistysten, järjestöjen, seurakuntayhtymän sekä kaupungin tuottamia joulunajan ja vuodenvaihteen tapahtumia. Sivuilta löytyy myös jouluisia tarinoita, lahjaideoita ja joulupöydän ruokavinkkejä. 

Lappeenrannan kaupungin yhteistyökumppaneidensa kanssa tuottama ja Sanoma Lehtimedia Oy:n kustantama Joulu-lehti ilmestyy Etelä-Saimaan liitteenä. Lisäksi lehteä on jaossa muun muassa Lappeenrannan kaupungintalolla ja Oleksin Joulukadulla. Ensimmäisen kerran se ilmestyi jouluksi 2013. 

Jouluisia menovinkkejä löytyy myös Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilta www.lappeenranta.fi/joulu. Tapahtumajärjestäjät voivat edelleen vinkata omista tapahtumistaan Lappeenrannan Joulu Facebook -sivujen välityksellä tai lähettää tiedot osoitteeseen joulukatu@lappeenranta.f

Lappeenrannan joulusta ryhdyttiin rakentamaan kokonaisuutta vuosi sitten, jolloin myös ensimmäinen Joulukatu avattiin kävelykatu Oleksilla. Kaupunki, Lappeenrannan seurakuntayhtymä, Kaupunkikeskusta LAKES ry, Lappeenrannan Nuorkauppakamari ja Lions Club Lappeenranta sekä useat muut yhdistykset ja järjestöt jatkoivat tapahtumatarjonnan kokoamista tänä syksynä.

Lappeenrannan kaupungin viestintäjohtaja Alina Kujansivun mukaan hyvin sujunut yhteistyö on osoittanut, että voimavarojen yhdistämiselle on ollut tarvetta. 

‒ Myös asukkailta on tullut hyvää palautetta. Jo viime vuonna yllätyimme tapahtumien suuresta määrästä ja monipuolisuudesta, ja tänä vuonna olemme saaneet kokoon entistä enemmän menovinkkejä. Kokonaisuus osoittaa, että Lappeenranta on todellinen joulukaupunki, Kujansivu sanoo. 

Lappeenrannan joulunajan tapahtumat alkavat perinteiseen tapaan Kaupunkikeskusta LAKES ry:n perjantaina 21.11. (klo 17.50 alkaen) järjestämästä Kansalaistorin joulunavaustapahtumasta ilotulituksineen. Joulu-lehteen on ryhmitelty aikajärjestyksessä joululaulutilaisuuksia, -konsertteja ja -juhlia, markkinoita ja myyjäisiä. 

Lappeenrannan jouluvalot sekä joulukuusten valot sytytetään torstaina 20.11. täydentämään talvivaloja, jotka syttyivät jo syyskuun lopulla. Kävelykatu Oleksilla on viimevuotiseen tapaan Joulukatu, joka avautuu heti itsenäisyyspäivän jälkeen ja on avoinna kaksi viikkoa (7.‒22.12.). 

Lisätietoja: 

Lappeenrannan kaupunki

Viestintäjohtaja Alina Kujansivu,
alina.kujansivu@lappeenranta.fi,
puh. 040 724 8776

Elinkeino- ja hankeasioiden kehittämispäällikkö Krista Huovila,
krista.huovila@lappeenranta.fi,
puh. 040 717 9818

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs